Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu urma să fie umilit la FCSB. Gigi Becali a pregătit tot în amănunt, jucătorii erau implicaţi şi ei. Dezvăluiri incredibile

Edi Iordănescu urma să fie umilit la FCSB. Gigi Becali a pregătit tot în amănunt, jucătorii erau implicaţi şi ei. Dezvăluiri incredibile

FCSB

Comentarii

Relaţia profesională dintre Gigi Becali şi Edward Iordănescu s-a deteriorat în ultimele săptămâni, iar luni antrenorul a părăsit echipa după un ultim discurs în faţa jucătorilor. Pentru a-l forţa să plece şi pentru a-şi arăta autoritatea, omul de afaceri a conceput un plan nedrept faţă de antrenor.

Ce-i pregătise Gigi Becali lui Edi Iordănescu la FCSB dacă antrenorul nu renunţa

Încă din primele zile la FCSB, Edi Iordănescu a ţinut să demonstreze că s-a impus în faţa lui Gigi Becali şi că are autonomie la echipă. În primele luni, finanţatorul a avut răbdare, dar când jocul echipei nu s-a ridicat la aşteptările sale a erupt. 

Totul s-a terminat prin rezilierea amiabilă a contractului dintre părţi, deşi fiul fostului selecţioner a susţinut, iniţial, că nu renunţă la clauza din contract. 

Se pare că intervenţia în forţă a lui Gigi Becali a cântărit greu. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, cel care a menţinut comunicarea cu Edi Iordănescu, a dezvăluit ce-i pregătise omul de afaceri. 

Astfel, luni dimineaţa, Iordănescu junior ar fi urmat să umble singur prin baza echipei de la Berceni, deşi avea programat un antrenament. Totul ar fi urmat să se întâmple la directiva finanţatorului, care urma să le spună fotbaliştilor din lot să rămână departe de baza de antrenament.  

„Am primit un mesaj de la Edi. El nu mai poate continua în felul aceasta. Mi-a spus că cineva din familie a fost sunat de o anumită persoană şi că i s-a spus că mâine (n.r. - luni) nu se va mai prezenta la bază niciun muncitor şi că dacă el se duce acolo nu are pe cine să antreneze. Are acces, dar nu vine nimeni la muncă.

Edi mi-a zis să transmis că nu poate să accepte ca cineva din familia lui să primească un telefon în care să i se spună că nu va fi nimeni. Edi a spus că renunţă la contract pentru a nu afecta echipa. Edi mi-a zis că nu poate rezista în presiunea asta şi nu poate afecta clubul şi fanii. Face un pas înapoi pentru a nu afecta echipa. Eu am vorbit mereu cu Edi. 

Dacă nu ieşea Becali public şi nu suna un membru din familia lui pentru a-i spune că mâine (n.r. - luni) nu va găsit niciun muncitor la muncă... Edi mi-a arătat mesajul.

Gigi a spus că Edi nu va fi sabotat, dar a fost sunat cineva din familia lui Iordănescu şi i-a spus că Edi se va duce degeaba la bază”, a spus Mustaţă la Radio Sport Live.

La ce nume imposibil s-a gândit Gigi Becali pentru noul club după ce vinde FCSB: "Vor veni oamenii că zic că e Steaua"

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescuantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare