Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a venit la baza FCSB să-şi ia rămas bun de la jucători. UPDATE | Poliţia, chemată la bază şi la palatul lui Becali. Patronul a anunţat că vinde echipa şi i-a trimis pe suporteri la CSA Steaua

Edi Iordănescu a venit la baza FCSB să-şi ia rămas bun de la jucători. UPDATE | Poliţia, chemată la bază şi la palatul lui Becali. Patronul a anunţat că vinde echipa şi i-a trimis pe suporteri la CSA Steaua

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani) s-a prezentat, luni, la baza sportivă din Berceni a FCSB pentru a-şi lua rămas bun de la jucători.

Edi Iordănescu a venit la baza FCSB să-şi ia rămas bun de la jucători | VIDEO

  • UPDATE 11:17 - Poliţia a venit la baza din Berceni după ameninţările suporterilor la adresa lui Gigi Becali, dar şi la palatul omului de afaceri din Alea Alexandru.

În plus, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă a fost sunat de Gigi Becali, care i-a transmis că e gata să vândă echipa pentru 10 milioane de euro. Mai mult, Becali i-a trimis pe suporteri la echipa din Liga 2, CSA Steaua.

„De ce ne trimiţi la CSA? Du-te tu la Dinamo, oricum ţi-au propus asta! Noi te respectăm că bagi bani la club, dar tu ne jigneşti şi ne umileşti! Dai echipa pe 10 milioane? Bine, o să căutăm investitori. Dar ştim că nu vei vinde nimic, o spui doar aşa...”, a fost convorbirea lui Mustaţă cu Becali.


Luni dimineaţa, Edi Iordănescu s-a prezentat la baza sportivă din FCSB pentru a-şi lua rămas bun de la jucători şi pentru a-şi strânge lucrurile.

Duminică, FCSB a anunţat despărţirea de Edi Iordănescu, antrenorul instalat pe 18 septembrie, după mai multe contre care au existat între el şi patronul roş-albaştrilor. Iordănescu Jr. a renunţat şi la clauza de reziliere de 500.000 de euro pe care o avea în contract şi a acceptat să "rupă" înţelegerea cu roş-albaştri.

Prima reacţie a lui Gigi Becali după despărţirea de Edi Iordănescu

”Ne-am înţeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii şi pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Eu nu am înţeles nimic... Eu am zis de joc şi asta l-a afectat. Ce să fac? Să mint?

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruţan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii şi urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă aşteptam la aşa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. A cerut 500.000, dar şi-a dat seama că mai avea câteva luni de contract...”, a confirmat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbvideobaza 

viewscnt
Articole similare