Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Edi nu va pleca". Duckadam nu crede în plecarea lui Iordănescu Jr. şi nici în varianta de rezervă a lui Gigi Becali | EXCLUSIV

"Edi nu va pleca". Duckadam nu crede în plecarea lui Iordănescu Jr. şi nici în varianta de rezervă a lui Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (62 de ani) e de părere că Edi Iordănescu (42 de ani) nu va pleca de la FCSB, în ciuda declaraţiilor făcute de Gigi Becali recent. Eroul de la Sevilla crede că acea clauză de reziliere trecută în contract de Iordănescu Jr. va face părţile să lucreze în continuare, în ciuda contrelor existente în prezent.

"Edi nu va pleca". Duckadam nu crede în plecarea lui Iordănescu Jr. şi nici în varianta de rezervă a lui Gigi Becali

FCSB a remizat, scor 0-0 cu FC Voluntari, după opt meciuri câştigate la rând în toate competiţiile, rezultat care i-a oferit lui Gigi Becali prilejul de a face comentarii acide la adresa antrenorului şi a jocului echipei. În ciuda contrelor, Helmuth Duckadam a spus pentru Telekom Sport că nu crede că Edi Iordănescu va pleca de la FCSB.

Clauza trecută în contract de antrenor, de 500.000 de euro în cazul în care este dat afară, este un mare impediment în calea despărţirii dintre Iordănescu Jr. şi Gigi Becali. "Eu cred că Edi nu va pleca de la Steaua (n.r. FCSB). La mijloc este şi acea clauză de o jumătate de milion de euro. Cel puţin aşa am înţeles. Pe de altă parte, nu pre văd ca Dică să plece de la Naţională, de lângă Rădoi, mai ales că Rădoi e încă antrenorul ”tricolorilor”", a spus Duckadam, pentru Telekom Sport.

Fostul portar nu se aşptepta să existe aceste contre între Becali şi antrenorul căruia a promis că-i oferă mână liberă: "Sincer însă, nu mă aşteptam să apară aceste neînţelgeri între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Credeam că el va avea mână liberă să lucreze la FCSB. Acum, chiar nu ştiu ce-şi doreşte Gigi Becali, în condiţiile în care Edi este în grafic în privinţa obiectivului propus, câştigarea campionatului", a pus Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

FCSB a remizat, duminică, scor 0-0 cu FC Voluntari, după opt victorii la rând în toate competiţiile în care e angrenată. FCSB a legat opt victorii la rând în toate competiţiile cu Edi Iordănescu pe bancă. Roş-albaştrii au câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

Duckadam e din nou fanul FCSB după venirea lui Edi Iordănescu

După instalarea lui Edi Iordănescu pe banca FCSB, Edi Iordănescu s-a declarat din nou fan al echipei lui Gigi Becali: „Până acum două zile ţineam doar cu UTA, acum am început să ţin din nou cu FCSB. Edi e cel mai bun transfer făcut de Gigi Becali şi dacă îşi va ţine promisiune şi cred că şi-o va ţine, echipa va avea mult de câştigat”, spunea Duckadam la vremea respectivă.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbduckadamgigi becali 

viewscnt
Articole similare