Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Edi vrea titlul şi îl încurcă pe Becali!". Ruptura antrenor - patron, inevitabilă la FCSB? Reacţie tăioasă după atacul omului de afaceri

"Edi vrea titlul şi îl încurcă pe Becali!". Ruptura antrenor - patron, inevitabilă la FCSB? Reacţie tăioasă după atacul omului de afaceri

FCSB

Comentarii

Eric de Oliveira (35 de ani) a comentat declaraţiile făcute în spaţiul public de Gigi Becali (63 de ani) la adresa jocului FCSB din meciul cu FC Voluntari (0-0) şi a lui Edi Iordănescu, pe care l-a atacat fără să dea nume. Eric e de părere că părţile se vor despărţi pentru că Edi vrea titlul şi "îl încurcă" pe Becali.

"Edi vrea titlul şi îl încurcă pe Becali!". Reacţie tăioasă după atacul patronului FCSB la adresa antrenorului

FCSB a făcut un egal, 0-0 cu FC Voluntari, după opt victorii la rând în toate competiţiile, prilej cu care Gigi Becali a atacat jocul echipei şi pe antrenorul roş-albaştrilor. Becali a spus că nu e mulţumit de cum a arătat echipa, care a jucat întradevăr slab contra Voluntariului şi că nu vrea să mai dea bani la echipă şi alţii să comande, aluzie la Iordănescu Junior.

Eric a fost direct în ceea ce priveşte declaraţiile lui Becali şi a spus că e de părere că nu mai există cale ca părţile să colaboreze după declaraţiile patronului. Brazilianul a spus că "Edi vrea titlul şi îl încurcă pe Becali", căruia îi e dor să se amestece la echipă.

"Cred că singura lor colaborare va fi despăţirea. La asta se referă Becali când spune că cine bagă banii nu are un cuvânt de spus. Îi e dor să se bage la echipă, să facă ce vrea. Adevărul e că aducerea unui jucător nu mai e văzută ca un lucru bun, nu mai e Steaua, care atrăgea şi toţi voiau să se ducă acolo să facă performanţă. Becali a transformat clubul într-o afacere, mie mi se pare că nu-i pasă de titlu. Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!", a spus Eric de Oliveira, la Look Sport.

FCSB a remizat, duminică, scor 0-0 cu FC Voluntari, după opt victorii la rând în toate competiţiile în care e angrenată. FCSB a legat opt victorii la rând în toate competiţiile cu Edi Iordănescu pe bancă. Roş-albaştrii au câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

Afla mai multe despre: eric de oliveiraedi iordanescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare