Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edin Dzeko, tot mai aproape de un transfer la Juventus! Alte două soluţii pentru flancul drept

Edin Dzeko, tot mai aproape de un transfer la Juventus! Alte două soluţii pentru flancul drept

Juventus

Comentarii

Juventus este aproape să bată palma cu AS Roma pentru transferul bosniacului Edin Dzeko.

Vârful de la AS Roma o va costa pe Juventus, 10 milioane de euro. Este o mutare pe care campioana Italiei intenţionează să o facă de ceva vreme, mai ales după ce Gonzalo Higuain a fost pus pe liber: ”A fost un jucător foarte important, dar după ce am vorbit cu el, am decis ca drumurile noastre să se despartă. A fost un adevărat campion, dar acel ciclu s-a terminat", a anunţat Andrea Pirlo, marţi.

Edin Dzeko (34 de ani) a jucat cinci sezoane pentru AS Roma şi a marcat 106 goluri. El a mai trecut pe la cluburi importante ca VfL Wolfsburg sau Manchester City.  Bosniacul are 58 de goluri în 107 meciuri pentru echipa sa naţională şi este dublu campion al Angliei, dar şi campion în Germania.

Juve caută soluţii pentru flancul drept! Un fotbalist vânat de Barca şi un titular de la Arsenal sunt pe listă

Şi în flancul drept, Juventus caută soluţii noi. Conform celor de la Corriere dello Sport, campioana Italiei este foarte interesată de transferul lui Hector Bellerin de la Arsenal.

Varianta de rezervă pe care o are Andrea Pirlo la dispoziţie este Serginho Dest, de la Ajax, fotbalist de care se mai interesează Bayern Munchen şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: edin dzekojuventus. hector bellerinserginho dest 

viewscnt
Articole similare