Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edinson Cavani, back in business! E dorit de un club din Liga Campionilor după ce a refuzat Benfica şi o ofertă din Brazilia

Edinson Cavani, back in business! E dorit de un club din Liga Campionilor după ce a refuzat Benfica şi o ofertă din Brazilia
Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) a refuzat o ofertă de la Benfica şi una din Brazilia, iar atacantul din Uruguay ar putea ajunge la Atletico Madrid, scrie presa internaţională, care anunţă că el e preferatul lui Diego Simeone. Însă, transferul e condiţionat de un aspect important.

Liber de contract de la plecare de la PSG, Edinson Cavani a fost la mare căutare în această vară şi încă nu a semnat cu niciun club. Atletico Madrid a reintrat în cursa pentru a-l transfera pe Cavani, pentru că Diego Costa sau Alvaro Morata ar putea pleca de sub comanda lui Simeone. Dacă vreunul dintre cei doi va pleca, Simeone l-a ales pe Cavani drept înlocuitor, scrie Cuatro.

Cavani a plecat în iunie de la PSG şi părea că Atletico Madrid e destinaţia sa viitoare, însă în cele din urmă Benfica a părut că l-a convins. Doar că n-a fost aşa, iar atacantul e în continuare liber. Salariul mare pe care îl avea la PSG este, probabil, un impediment în calea echipelor care-l vor pe Cavani.

La Atletico Madrid, Cavani i-ar putea lua locul lui Diego Costa, atacantul spaniol fiind dorit în Turcia, de Beşiktaş, care a oferit 10 milioane de euro în schimbul transferului său.

Afla mai multe despre: edinson cavaniatletico madridtransferoferta 

viewscnt
Articole similare