Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edinson Cavani nu va mai juca pentru Manchester United. Uruguayanul şi-a ales noua destinaţie şi nu va mai evolua în Europa

Edinson Cavani nu va mai juca pentru Manchester United. Uruguayanul şi-a ales noua destinaţie şi nu va mai evolua în Europa

Manchester United

Comentarii

Tatăl lui Edinson Cavani a declarat faptul că fiul său nu vai mai continua la Manchester United.

Edinson Cavani şi-a ales destinaţia pentru următorul sezon. Uruguayanul nu va mai evolua într-un campionat din Europa şi va merge într-un loc mai exotic, dar cu o tradiţie a fotbalului foarte mare.

Edinson Cavani nu va mai juca pentru Manchester United

Uruguayanul are 34 de ani şi se gândeşte la o retragere din fotbalul mare din Europa, însă a ales un campionat spectaculos şi va merge la o echipă de tradiţie.

Potrivit declaraţiilor tatălui său, Edinson Cavani se va despărţi de Manchester United în vară şi se va transfera în Argentina la Boca Juniors.

"Fiul meu nu se simte confortabil în Anglia şi vrea să fie din nou aproape de familie. Edinson va juca în America de Sud", a declarat tatăl uruguayanului.

"Vreau ca Edinson să joace la o echipă care se luptă pentru ceva important. Edinson a avut multe conversaţii cu vicepreşedintele celor de la Boca Juniors, Juan Roman Riquelme şi ar vrea să joace la Boca", a mai spus tatăl lui Edinson Cavani.

Edinson Cavani are 7 goluri marcate pentru Manchester United în 25 de apariţii, dar Ole Gunnar Solskjaer nu pare că îl are în planurile sale de viitor pe uruguayan, iar acesta nu îşi dorşte să mai rămână pe Old Trafford.

Cavani a mai evoluat în cariera sa la Palermo, Napoli şi PSG, echipe unde a avut sezoane foarte bune şi unde a fost mereu un fotbalist iubit de fani pentru devotamentul său, pe care l-a arătat mereu pe teren faţă de fiecare club la care a jucat.

Edinson Cavani este cotat la 12 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: manchester unitededinson cavani 

viewscnt
Articole similare