Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edinson Cavani s-a decis. Pleacă în vară de la Manchester United. FC Barcelona, în pole-position

Edinson Cavani s-a decis. Pleacă în vară de la Manchester United. FC Barcelona, în pole-position

Premier League

Comentarii

FC Barcelona este pricipala favorită să obţină semnătura lui Edinson Cavani, aflat în ultimele luni ale contractului cu Manchester United.

Atacantul uruguayan a sosit la formaţia de pe Old Trafford la începutul sezonului 2020-2021, iar acum înţelegerea sa a ajuns aproape de final.

Dată fiind situaţia, Cavani nu doreşte să-şi prelungească angajamentul cu englezii, potrivit fichahes.net, astel că ar urma să devină jucător liber de contract din vară.

Favorită să-şi asigure serviciile vârfului sud-american este FC Barcelona, care şi-a exprimat dorinţa de a pune mâna pe el şi în perioada de mercato din iarnă, dar nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

Edinson Cavani va pleca în vară de la Manchester United, liber de contract

Atacantul care astăzi, 14 februarie, a împlinit 35 de ani a dorit să plece încă din luna ianuarie, dar s-a răzgândit după ce a avut o discuţie particulară cu Ralf Rangnick, antrenorul celor de la Manchester United, potrivit celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano. Însă acesta a subliniat faptul că Edinson Cavani doreşte să încerce o nouă experienţă începând din vară.

Barcelona ar fi destinaţia cea mai vehiculată, deoarece clubul are o situaţie financiară precară şi se axează mai mult pe jucători liberi de contract. Cel mai bun exemplu ar fi Pierre-Emerick Aubameyang, luat gratis după despărţirea acestuia de Arsenal.

Edinson Cavani are 19 goluri şi 7 pase decisive în 54 de partide pentru Manchester United. După ce a început fotbalul în ţara natală, la Danubio, uruguayanul s-a mutat în Europa, unde a trecut pe la Palermo, Napoli şi PSG, înainte să ajungă la vicecampioana din Premier League.

În momentul de faţă, Cavani este cotat la 4 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: cavanimanchester unitedbarcelona 

viewscnt
Articole similare