Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edinson Cavani şi-a dat acordul! Ce echipă este gata să facă o super mutare pe piaţa transferurilor

Edinson Cavani şi-a dat acordul! Ce echipă este gata să facă o super mutare pe piaţa transferurilor

PSG

Comentarii

El Larguero anunţă că atacantul uruguayan, Edinson Cavani are şanse mari să joace din sezonul viitor la Atletico Madrid.

Primul nume pe care Diego Simeone l-a trecut pe listă pentru a acoperi plecarea lui Antoine Griezmann, şi-a dat acordul să joace pe Wanda Metropolitano. Anunţul a fost făcut de către cei de la El Larguero, care notează că Edinson Cavani nu va mai juca pentru formaţia antrenată de Thomas Tuchel.

Uruguayanul a acceptat deja propunerea lui Cholo Simeone şi ar putea semna un acord pe două sezoane cu formaţia madrilenă. El a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint Germain, iar sezonul trecut a marcat 23 de goluri în 33 de meciuri pentru formaţia franceză.

Tuchel nu vrea să-l mai păstreze pe Cavani, care a intrat în sezonul trecut şi într-un conflict cu Neymar, marele star al echipei pariziene.

Ben Chilwell, favorit pentru banda stângă

Pe lângă Edinson Cavani, Atletico pare aproape şi de transferul lui Ben Chilwell, fundaşul stânga de la Leicester.

Acesta ar urma să-l înlocuiască pe Filipe Luis, care va pleca de la Atletico Madrid în vară. Chilwell a jucat 3240 de minute în 36 de meciuri din sezonul trecut şi a oferit cinci pase de gol. El este dorit şi de cele două mari forţe din Manchester, United şi City. 

Afla mai multe despre: atletico madride dinson cavaniben chilwell 

viewscnt
Articole similare