Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ediţie aniversară în DHL Carpathian Maraton powered by MPG! Cine sunt ambasadorii super-evenimentului

Ediţie aniversară în DHL Carpathian Maraton powered by MPG! Cine sunt ambasadorii super-evenimentului

Atletism

Comentarii

DHL Carpathian Maraton powered by MPG a ajuns la a 10 ediţie şi a doua consecutivă care se va desfăşura într-o locaţie de vis, Cheile Grădiştei, Fundata.

Ediţia aniversară va avea loc pe 22 iunie şi va fi al 5 lea an consecutiv în care se va derula parteneriatul cu Comitetul Naţional Paralimpic. Cei care se vor alinia la start vor susţine cauza sportivilor români în drumul lor spre Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2020, pentru că toate încasările vor fi donate către Comitetul Naţional Paralimpic. Pasionaţii de alergare, profesionişti sau amatori, vor avea de ales, ca probe, între maraton, semimaraton şi ştafetă. Printre ambasatorii evenimentului se numără şi Gabriela Szabo, Monica Roşu, Andreea Răducan, Constantina Diţă, Dragoş Bucurenci.

Constantina Diţă, singura campioană olimpică la maraton a României, va participa activ şi în acest an la eveniment. ”Sunt foarte încântată să fiu din nou alături de DHL Carpathian Marathon la această ediţie aniversară. Îmi place foarte mult să alerg pe trasee montane şi îmi doresc ca pe 22 iunie să pot alerga proba de semimaraton. Apreciez foarte mult cauza pe care DHL Carpathian Marathon continuă să o susţină. Sportivii paralimpici români chiar au nevoie de tot sprijinul nostru”, a declarat aceasta.

”Mă alătur cu drag şi la ediţia din acest an a DHL Carpathian Marathon. Este mai mult decât o cursă de alergare, este şansa de a te bucura de Carpaţii României, de a cunoaşte iubitori ai acestui sport şi de a trăi adrenalină pură” a declarat şi Gabriela Szabo.

Afla mai multe despre: carpathian dhl 

viewscnt
Articole similare