Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ediţie specială la Zoom Sport. Marian Drăgulescu e invitatul Geaninei Iacob, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3

Ediţie specială la Zoom Sport. Marian Drăgulescu e invitatul Geaninei Iacob, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3

Program TV

Comentarii

Recent întors de la Campionatele Mondiale de gimnastică, Marian Drăgulescu vavorbi despre performanţa obţinută la Doha. Bonus - un super reportaj cu cea mai valoroasă atletă a momentului.

Marian Drăgulescu s-a calificat săptămâna precedentă la cea de-a cincea ediţie de Jocurile Olimpice din carieră. Sidney 2000 a fost prima ediţie. Au urmat Atena, Beijing şi Rio. La Tokyo va avea aproape 40 de ani, dar îşi propune lucruri mari şi acolo. Biletele pentru Japonia au venit în urma concursului de calificări de la Mondialele de la Stuttgart.

Performanţa de acolo i-a adus şi finala mondială, acolo unde s-a clasat pe locul. În afara rezultatului său, pentru restul delegaţiei ediţia din Germania a fost un eşec total, cu ambele loturi ratând calificarea în proba pe echipe la Jocurile Olimpice. 

Despre cât de greu e să practici gimnastica la arpoape 40 de ani, dar şi despre dezastrul de la mondial pentru restul delegaţiei, aflaţi de la ora 19:00, la Zoom Sport.

Tot atunci, atleta Alina Rotaru, cea mai valoroasă atletă a României în acest moment îşi spune povestea într-un reportaj deosebit. Alina nu doar că e foarte talentată şi intelegentă, dar este şi extrem de frumoasă! Aşadar, nu rataţi Zoom Sport, cu Geanina Iacob, începând cu ora 19:00. 

Afla mai multe despre: zoom sportdragulescurotarugeanina iacob 

viewscnt
Articole similare