Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EDIŢIE SPECIALĂ | Mirel Rădoi vine la Telekom Sport. Nu rataţi emisiunea cu selecţionerul României, joi, de la ora 20:45

EDIŢIE SPECIALĂ | Mirel Rădoi vine la Telekom Sport. Nu rataţi emisiunea cu selecţionerul României, joi, de la ora 20:45

Echipa națională

Comentarii

Ediţia de joi din Sport Report are un invitat cu totul special. De la ora 20:45, selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, va vorbi la Telekom Sport.

Mirel Rădoi a avut parte de un debut foarte bun pe banca naţionalei României. Alături de noul selecţioner, chiar în această lună, tricolorii au remizat cu Irlanda de Nord şi s-au impus în deplasarea din Austria, iar acum sunt pe primul loc în grupa din Liga Naţiunilor.

Toate detaliile despre cele două meciuri din această lună, dar şi informaţii despre barajul cu Islanda, din luna octombrie, ne vor fi aduse de Mirel Rădoi. În plus, selecţionerul va vorbi şi despre meciurile echipelor din Liga I din preliminariile Europa League. Joi, FC Botoşani şi FCSB se luptă cu Shkendija, respectiv cu Backa Topola pentru un loc în turul trei preliminar al competiţiei.

Toate acestea şi multe alte subiecte vor fi abordate de Silviu Tudor Samuilă şi de Mirel Rădoi, joi, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare