Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Editorial | Despre Dinamo Bucureşti

Editorial | Despre Dinamo Bucureşti

Special

Comentarii

Am trăit multe derby-uri Steaua - Dinamo. Cu antrenori mari şi fotbalişti de nivel înalt. Dacă aş fi întrebat acum ce aleg între Steaua - Dinamo şi Rapid -Dinamo, spun clar că vreau un Steaua - Dinamo. Însă, ca să fim corecţi, la anul trebuie să vedem Rapid - Dinamo. Asta dacă Ionut Negoiţă nu băgă echipa în faliment. Că de vândut, nu a vrut să o vândă, deşi a avut banii pe masă din Spania.

Revenind la Dinamo de azi, cred că retrogradarea ar fi corectă. Suporterii nu trebuie să fie supăraţi. Nu trebuie să acuze în stânga şi în dreapta. De ce trebuie să sufere Sepşi, Iaşi, Voluntari sau Clinceni pentru că jucătorii lui Dinamo au ieşit la terase? De ce ar trebui să meargă la baraj o echipă care a cheltuit bani pe deplasări jucând toate meciurile, în timp ce conducerea lui Dinamo a decis să facă grătar la Saftica cu oameni din afara echipei după victoria de la Clinceni şi imediat au apărut o grămadă de jucători cu Covid-19? Ei sunt cei care trebuie să îşi asume situaţia în care a ajuns Dinamo. Şi Negoiţă ar trebui să se uite în oglindă acum şi să vadă că votul unor oameni pe care i-a jignit în ultimii ani a trimis  Dinamo cu un picior în liga a doua pentru prima dată în istorie. 

Ana Maria Prodan Reghecampf, Gigi Becali, Mircea Rednic sau Ioan Andone sunt oamenii cu care Ionut Negoiţă s-a crezut superior şi i-a păcălit. De aceea e Dinamo în situaţia în care este. Nu din cauza Covidului, ci din cauza patronului. La anul, pe vremea aceasta, sunt convins că Dinamo o să fie în liga întâi. Dar fără Negoiţă.

P.S. Dreptate cred că s-a făcut şi în lupta pentru titlu. De ce Craiova nu a cerut să piardă cu 0 la 3 meciul cu Astra, când acesta nu s-a jucat  pentru că o persoană din staff-ul oltenilor a ieşit pozitivă la testul Covid? Până la urmă. şi la egalitate de puncte cu CFR, clujenii aveau şi rezultatele directe cu Craiova , 2-3 la Cluj şi 1-3 în Bănie. Bravo, Dane, dar îţi transmit încă o dată că Nistor e fotbalist de clasă!

Afla mai multe despre: dinamodinamo retrogradare 

viewscnt
Articole similare