Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EDITORIAL | Radu Oprişan: Ar fi fost prea frumos

EDITORIAL | Radu Oprişan: Ar fi fost prea frumos

Editoriale

Comentarii

..e titlul unei cărţi scrise în 1972 de inegalabilul Ioan Chirilă împreună cu Ion Ţiriac şi Ilie Năstase despre finala ratată cu Cupa Davis pe masă.

Sub imperiul lui "Ar fi fost prea frumos" s-au derulat mai toate momentele importante la care am asistat. Ar fi fost prea frumos ca, atunci, Craiova Maxima să treacă spre finala UEFA de Benfica! Şi ar fi fost prea frumos ca naţionala lui Mircea Lucescu să bată Irlanda de Nord în meciul blestemat de pe vechiul 23 August. Ar fi fost prea frumos ca România să treacă de Suedia în 1994 şi, cine ştie unde să se oprească, la fel cum Steaua să fi ţinut piept Milanului şi să mai aducă acasă o Cupă a Campionilor. Ar fi fost prea frumos ca Simona să fii câştigat Australian Open şi să spulbere un mit!
 
"Hai, Mami, hai!
 
A impresionat strigătul mamei Simonei, din lojă şi ne aducem aminte de vorbele sportivei noastre: "e plăcut să o am în lojă să mă uit la ea în momentele grele"!
 
Câţi dintre hateri nu şi-au permis să vorbească prostii despre relaţiile dintre sportivi şi părinţi?!De ce? Uite aşa că au voie!Cu toţii ştim mai bine dacă Hagi a greşit cu Ianis aducându-l înapoi! Toţi am comentat relaţia dintre Mircea şi Răzvan Lucescu, dar numai cine a asistat la momentul fabulos de după Şahtior-Rapid, când Răzvan, pupat pe creştet de tatăl său, a lăsat lacrimile să curgă de ruşine că se bucură pentru că şi-a învins tatăl?! De curând un nimeni din vestiarul lui Zenit sugera că Mircea Lucescu daă semne că ar fi senil! Şi aceiaşi hateri s-au grăbit să nuanţeze idioţenia cu dreptul de a deveni hateri! E vreo facultate de specialitate? Avem dreptul să o detestăm pe Simona că a ratat? Să-i comentăm glezna? Câţi dintre cei care o fac au reuşit să meargă până la farmacie măcar, chinuiţi de o bătătură? Într-un interviu, nu aş paria că nu cu lacrimi in ochi, Simona şoptea în barbă "îmi doresc dragoste şi copii, poate chiar trei"! Câţi dintre noi nu avem aşa ceva?! Terminam "heităreala", mergem acasă şi ne strângem copilul în braţe, îi mai numărăm Simonei milioanele şi nu ştim cât de bogaţi suntem!  Florin Piersic spunea trist "mă criticaţi că vorbesc mult, dar va veni vremea când o să tac definitiv şi o să vă pară rău!În firea lucrurilor, va veni şi momentul când nu o să-i mai putem cere părerea lui Mircea Lucescu şi până atunci ne vom bucura de finalele Simonei! Câştigate şi pierdute. Simona, simt nevoia să îţi mulţumesc!
 

Afla mai multe despre: editorialradu oprisansimona halepion tiriacilie nastasear fi fost prea frumos 

viewscnt
Articole similare