Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Editorial Radu Oprişan | Benvenuti a Bucharest

Editorial Radu Oprişan | Benvenuti a Bucharest

Editoriale

Comentarii

Confruntarea dintre FCSB şi Lazio este fără doar şi poate evenimentul fotbalistic al restartului de sezon! Iar meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1, joi, de la ora 22:05 şi a fost prefaţat într-un demers inedit şi fără precedent, pentru Telekom Sport şi pentru fanii laziali, de către Florin Raducioiu.

Florin a acceptat să fie ghidul fanilor italieni în Bucureşti! Cum spuneam, un demers fără precedent şi inedit, deoarece fanii italieni nu au în fiecare zi ocazia să aibă drept ghid un fost atacant al lui AC Milan. Disponibil şi cu o dicţie impecabilă, făcând uz de accentul italian, cu care a intrat în folclor, ”Rădu” s-a dovedit a fi o alegere inedită şi inspirată. A ieşit un film de prezentare carismatic şi onest, în care ”Rădu” îi sfătuieşte pe vizitatorii italieni să nu schimbe bani în aeroport, să fie cu băgare de seamă la taxiurile din aerogară şi la tarifele lor, dar le dă şi câteva ponturi precum Muzeul Satului, faptul că băuturile alcoolice sunt ieftine, că bucătăria românească trebuie savurată şi că, în Centrul Vechi pot găsi multe restaurante cu specific italian.

Urmăriţi filmul şi veţi descoperi un Raducioiu surprinzător de talentat şi dezinvolt. Oricum, ”Rădu” a fost o revelaţie şi ca antrenor de juniori la Academia Atletico Madrid, iar eventuala sa prezenţă în echipa lui Ionuţ Lupescu la FRF nu poate decât să ne bucure şi să ne facă să fim optimişti. Cei care îl cunosc în profunzime pe Răducioiu, cel de acum, spun fără perdea: "e de pe altă lume, bun simţ şi decenţă cum rar întâlneşti!”

Afla mai multe despre: editorialfcsb - lazioeuropa league,  

viewscnt
Articole similare