Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Cutia cu amintirile lui Ando

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Cutia cu amintirile lui Ando

Editoriale

Comentarii

Ioan Andone a organizat zilele acestea un eveniment pe care, fără nici o reţinere, ar putea să-l ia cu ”copy/paste” guvernatorii sportului nostru şi orice autoritate interesată de e promovarea valorii fotbalului. Trecand nu fără reverenţa cuvenită peste caracterul umanitar al evenimentului, s-au strâns mii de euro bune pentru cauza nobilă, hai să vedem binele făcut fotbalului!

Luni a fost un val de poze postate pe Facebook de amatorii de selfie-uri, în categoria "eu cu Piţi" la meci! Vă daţi seama, charisma imensă a lui Ando l-a transformat pe Piţi într-un tip popular! Vă vine să credeţi? Deliciul a atins cote maxime după final, în vestiarul lui Dinamo. Strânse în jurul lui Ando, gloriile lui Dinamo cel Mare au dat drumul la caterincă, retrăind momente din vestiarul de acum 30 de ani: "unde-i Lupu? Iar fumează pitit în duş? Noroc că nu-i Dinamo în lupta la titlu, că ne certa Mihaescu de ne rupea”, a cutezat Alexa şi şi-a furat urgent replica: "Alexa, tu erai? Ţi-ai lăsat părul ăla pe mutră de credeam că eşti cu spatele!" Augustin, Orac şi Dragnea fac pariuri pe greutatea exactă a lui Lică Movilă. Tot Mihăescu devine critic, supărat că dineul e prea târziu: "S-a gândit Ando să avem timp să vizităm baza şi Academia!"

Câştigul imens al Galei nu a fost pentru nostalgicii veniţi să vadă deţinătorii de Champions League, ci pentru puştii pentru care o oră printre Belo, Lupu şi Lucescu a devenit o motivaţie în plus pentru a face fotbal! Şi pentru amatoarele de selifie-uri care au descoperit că taciturnul ursuz Piţi e chiar cool!

P.S. Lovitura de imagine pentru clubul din Voluntari vine la câteva zile după ce Victor Zamfir, antrenor coordonator al Academiei, a fost în vizită la Real Madrid, unde a fost însoţit timp de o zi de către Florentino Perez, de la care a dobândit suficiente informaţii care să ducă la îmbogăţirea şcolii de fotbal cu 650 de elevi!

Afla mai multe despre: radu oprisan 

viewscnt
Articole similare