Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Doar Steaua Bucureşti

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Doar Steaua Bucureşti

Editoriale

Comentarii

Episodul "Doar Dinamo Bucureşti" a durut! Nu numai prin stratagema reuşită, diabolică de altfel, dar mai cu seamă prin numărul mare de dinamovişti infiltraţi la tribună, în timp ce roş-albaştrii jucau tot fără galerie!

Derby-ul cu Rapid s-a încălzit cu informaţiile legate de numărul biletelor vândute. Se prefigura recordul şi devenea clar că vom avea două galerii gigantice, iar.o întrebare prindea contur. Steliştii adevăraţi erau îngrijoraţi: "Dacă vin 40.000,care e adevarata Steaua? CSA sau FCSB?"

Iulian Miu e om care a câştigat campionate cu Steaua pe care o are în ADN. Cu câteva ore înaintea recordului numeric de pe Arena Naţională, el cugeta îngrijorat alături de câtva prieteni: "Nici nu mai ştim ce se întâmplă! Care e Steaua cea adevărată?"

Iulian, Steaua cea adevărată este cea lângă care sunt suporterii,Steaua, e acolo unde e Lăcătuş,,unde e Panduru, unde eşti tu, identitatea! Sâmbătă seara, în peluza dinspre Mihai Bravu, a venit răspunsul. Oamenii vor să vadă tricourile cu sigla veche,şi culorile îndrăgite. Sunt oamenii care au stat sub tabela veche din Ghencea şi care au crescut cu Lăcătuş,Tudorel, Balint şi care i-au admirat pe Lucian Bălan, pe Panduru şi pe minunatul Didi Prodan! Oamenii care nu priveau spre vechea lojă oficială să vadă schimbările, ci să-i intuiască starea lui Valentin.

Dincolo, la Rapid, e mai simplu. Vişiniul e pe teren şi în tribună. La fel şi imnul. Galeria e fantastică şi la locul ei. Veşnicii nostalgici, la a doua tinereţe în teren, sunt Pancu şi Maftei. Pe bancă sunt Schumi,fostul căpitan, alături de legendarul Miţi Iosif şi lângă ei altă legendă, Gică Păun, fără de care nici nu se dă drumul la meci. De curând a venit şi Nae Stanciu...

Dacă ne-am lămurit cum e cu Steaua şi Rapid, ce ne facem dacă promovează vreuna dintre ele până în Liga a 2-a?!.Echipele care aduc 40.000 de oameni în tribună în Liga a 4-a merită un wild-card precum la tenis în orice sistem! Şi Farul, Timişoara, Argeş, toată istoria..

Afla mai multe despre: radu oprisansteauarapidfaruleditorial 

viewscnt
Articole similare