Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Licenţa lui Rădoi

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Licenţa lui Rădoi

Editoriale

Comentarii

Privindu-l pe Mirel Rădoi, în mijlocul jucătorilor alături de care a obţinut calificarea istorică, am avut o senzaţie de deja-vu. În ce moment s-a născut acest selecţioner al succesului?A,da! Într-o seară de vară a lui 2009, la Marijampole, în Lituania.

A fost primul meci ca selecţioner pentru Răzvan Lucescu, un meci câştigat de noi cu 1-0, iar pentru atitudinea lor tricolorii, altfel deseori admonestaţi, au fost întâmpinaţi cu aplauze la sosirea la aeroport. Atunci, în vestiar, Răzvan Lucescu povestea cum Rădoi şi căpitanul Chivu au cerut linişte şi câteva minute au vorbit cu echipa, exact precum un selecţioner şi au privit în ochi colegii şi le-au dat moral.
Acelaşi lucru l-a făcut peste ani Ionuţ Radu, căpitanul lui Mirel. L-aţi observat pe Rădoi?! A părăsit discret prim planul pentru a-l oferi căpitanului. Admirabil momentul în care Cătălin Popescu, omul de la departamentul media l-a pus pe speeker pe Isăilă, selecţionerul care a început campania.
Se vor spune multe, dar meritul clar al lui Rădoi este că le-a insuflat spiritul de învingător acestor puşti şi că a format un grup. Soarta s-a revanşat cumva astfel faţă de Mirel după episodul în care a fost hulit pe tema licenţei atunci când era la Steaua. Se naşte o întrebare: E bun acum? Sau a fost prost atunci, fără licenţă?! 
 

Afla mai multe despre: radu oprişanrădoi 

viewscnt
Articole similare