Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Editorial Radu Oprişan | Palierul lui Negoiţă este între etaje

Editorial Radu Oprişan | Palierul lui Negoiţă este între etaje

Editoriale

Comentarii

Patronul dinamovist a consacrat expresia "de palier" când a vrut să-l urecheze pe Miriuţă, care se hârjonise un pic cu Gigi Becali în direct la tv. După derbyul de duminică seara, nu mai ştim pe unde se situează palierul lui Negoiţă.

Teoretic, l-a învins ca vizionar pe Gigi: şi-a vândut căpitanul fundaş central înainte de derby, a răzleţit o apărare a cărei şubrezime s-a văzut fix pe final, când a permis Stelei o egalare la care nu mai îndrăznea să spere nimeni, dar Negoiţă vânzătorul voluptuos de fotbalişti l-a adus pe Torje, creatorul celor două goluri din poarta Stelei.

Dincolo, Gigi l-a lăsat pe Niţă să plece, iar pariul Andrei Vlad pare sa fie, din păcate pentru puştiul căruia i s-a dat un credit imens, pierzător!

Până acum, Negoiţă poate să-i dea lecţii omologului de palier din Berceni! Oare si-a explicat beneficiarul că investitor dinamovist îmi vine greu să-i spun, de ce echipa sa a fost egalată în plin forcing de o echipă stoarsă precum o lămâie după meciul cu Lazio?



Dacă Dinamo ar alerga precum aleargă antrenorul ei să se bucure la goluri - aţi remarcăt că Vasile are, pe lângă sprint, privirea mereu sus?! - nu ar mai primi gol în ultimul minut al derbyului de la un jucator care stătea singur cu spatele la poartă si era în pragul depresiei că nu îl marcheaza nimeni.

Afla mai multe despre: editorialfcsb - lazioeuropa league,  

viewscnt
Articole similare