Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Provocarea supremă

EDITORIAL RADU OPRIŞAN | Provocarea supremă

Editoriale

Comentarii

Absolut legitimă întrebarea pe care şi-a pus-o Silviu Tudor Samuilă în emisiunea de după finala Ligii Campionilor, gândindu-se ce-l mai motivează pe Zidane: "Zidane se poate lăsa. Ce să mai faci ? Unde să te duci de aici ? Ce să mai câştigi ?".

Mister Zizou a câştigat UCL de s-a plictisit şi, fără glumă, e mai tare decât Guardiola şi Mourinho şi Ştefan Covaci. Mai ţineţi minte că Pep şi-a luat un an de vacanţă în momentul în care i-a dispărut motivaţia?!

Zidane e în mare pericol, unde să se mai ducă? Se îngustează orizontul pentru el. Cu riscul de a deveni neserios nu mă pot abţine: FCSB este fascinaţia eternă: Zinedine, ai mai lucrat cu doi patroni?

Asta înseamnă două formule de echipă şi 6 schimbări pe meci. Acolo să te vedem! Cu Gigi mai e cum mai e, dar Vasi a prins gustul şi a început să aibă păreri, distracţia abia începe. În dreapta lui Luţu ai putea pune în practică ce ai învăţat de la nea Carlo Ancelotti. Dar cu Luţu e greu că are experienţa şi traseele lui. Ştii să faci diferenţa între o damigeană de vin şi una de nămol? Ştii să transpui în practică ideile lui nea Piţi transmise din lojă? Cât scoţi cu cafeaua în mână de pe traseul de la Buggy la loja din Arenă, fără să verşi o picătură? Ştii cum se porneşte Maybach-ul iarna? Ce Ronaldo şi Bale? O ai grea cu Alibec şi cu Budi! Acolo viaţă şi acordeoane. Florentino Perez e un dulce chin pe lângă figura lui Talpan bâzâind cotidian deasupra ta. Unde mai pui că nu eşti ortodox!

Draga Zinedine, dacă ţi-a dispărut pasiunea te aşteptăm în Pipera. 

Afla mai multe despre: radu oprisanzinedine zidanefcsbsteauaronaldobale 

viewscnt
Articole similare