Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Augustin după jocul pierdut de echipa sa cu Dinamo: "Sunt de la 8 ani în fotbal, de 50 de ani, dar nu am văzut aşa ceva"

Eduard Augustin după jocul pierdut de echipa sa cu Dinamo: "Sunt de la 8 ani în fotbal, de 50 de ani, dar nu am văzut aşa ceva"

Fotbal

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 1-0 la FC Argeş după o gravă eroare de arbitraj şi după o greşeală a portarului echipei gazdă

Eduard Augustin s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei sale la finalul jocului pe care FC Argeş l-a pierdut la limită în faţa celor de la Dinamo, dar şi de arbitrul partidei care nu a văzut penalty la faza din prelungiri.

Acesta a comentat şi prestaţia arbitrului Marian Barbu, cel care a refuzat un penalty clar gazdelor în prelungiri, penalty care ar fi putut să le aducă gazdelor un punct: "Sunt de la 8 ani în fotbal, de 50 de ani, dar nu am văzut aşa ceva. Ne consumăm sănătatea, ne zdrobim nervii, familiile noastre suferă din cauza vieţii noastre.... e inadmisibil. Este clar, este un flagrant, o infracţiune. Este împotriva muncii unor oameni, este un furt împotriva muncii. E placaj, efectiv s-a aruncat pe atacantul nostru. Şi să dai... nu am înţeles ce s-a dat. Fault la cine? Unde? Avem şi noi ochi, nu suntem chiori. Se vede ca lumina zilei. Nici la rugby..."

"Este de neimaginat, de neexplicat pentru mine, ce făcea tânărul Micle la 16 metri, să îl surprindă o minge aproape de la jumătatea terenului. Deci lucrurile astea nu se pot antrena, nu ai cum să te lupţi cu arbitrul şi cu o poziţionare total aiurea. Într-adevăr, e tânăr, nu vreau să îi aduc multe acuze, numai că ne-a făcut să începem de la 1-0." făcând referire la grava eroare de plasament a tânărului portar George Micle.

FC Argeş a pierdut meciul cu Dinamo cu scorul de 1-0 după o execuţie de la jumătatea terenului a lui Juan Camara în minutul 7, acesta profitând şi de eroarea lui George Micle. Din minutul 58, dinamoviştii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Andrei Radu pentru două cartonaşe galbene. În prelungiri, Argeş a avut un penalty clar pe care arbitrul Marian Barbu nu l-a acordat.

După această victorie la limită, Dinamo urcă pe locul 11 cu 12 puncte în timp ce FC Argeş cade pe locul 15 cu 9 puncte.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare