Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Camavinga pe lista celor de la Manchester United şi de la Real Madrid. Agentul francezului a dezvăluit suma de transfer

Eduard Camavinga pe lista celor de la Manchester United şi de la Real Madrid. Agentul francezului a dezvăluit suma de transfer
Comentarii

Eduard Camavinga ar putea ajunge la două cluburi de top. Manchester United şi Real Madrid vor să îl cumpere pe francezul de 18, iar suma de transfer ar putea atinge cifra de 50 milioane de euro.

Eduard Camavinga pe lista celor de la Manchester United şi de la Real Madrid 

Agentul fotbalistului de la Rennes susţine că Manchester United sau Real Madrid ar trebui să plătească 50 milioane de euro pentru tânărul francez, dacă aceştia vor să îl transfere. 

Eduardo Camavinga are 18 ani şi este titularul lui Rennes în Ligue 1. Mijlocaşul francez este unul dintre cei mai urmăriţi fotbalişti de la debutul său din 2018, când avea 16 ani. Contractul lui Eduardo cu gruparea din Franţa expiră în vara anului 2022 şi se pare că doar "patru din cinci cluburi" ar putea să îl convingă să plece de la echipa lui Julien Stephan.

Agentul lui Camavinga, Jonathan Barnett a anunţat oficial pentru cei de la Goal.com, faptul că mijlocaşul lui Rennes nu poate pleca la alt club pentru mai puţin de 50 milioane de euro.

Anul trecut Camavinga şi-a făcut debutul la echipa naţională a Franţei, iar în sezonul în curent are 26 de meciuri jucate pentru Rennes şi doar un gol marcat. Pe urmele lui Eduardo sunt mai multe cluburi din Premier League, dar şi Real Madrid şi Barcelona.

Barnett a anunţat pentru sursa menţionată mai sus, fpatul că tânărul fotbalist şi-ar fi ales deja clubul din Spania la care ar vrea să evolueze în viitor.

"În acest moment, este un jucătorul lui Rennes. Îi place Rennes şi, în acest moment, nu am luat în considerare cu adevărat alte cluburi. Nu este poziţia noastră. Să vedem ce se întâmplă mai târziu, dar se descurcă bine la Rennes şi este bine.

Fiind cel mai bun mijlocaş din lume, aşa îi văd viitorul, cu o mulţime de medalii şi o mulţime de trofee. Madridul este un club grozav, un club minunat pentru care să joci. Eduardo va avea de ales dintr-o mulţime de cluburi dacă Rennes decide să-l elibereze.

Vor fi unul dintre cele patru din cinci cluburi din lume la care ar putea merge. Lui Eduardo i-ar plăcea să joace pentru un club de top. Madridul este unul dintre acele cluburi de top din lume, la fel şi Barcelona.", a declarat agentul Jonathan Barnett pentru cei de la Goal.com.

Eduardo Camavinga are 69 de partide jucate pentru Rennes în care a marcat 2 de două ori şi a oferit 4 pase de gol, iar alături de clubul la care şi-a făcut junioratul, tânărul de 18 ani a câştigat Cupa Franţei în sezonul 2018-2019. Mijlocaşul francez este cotat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: eduado camavinga real madrid manchester united 

viewscnt
Articole similare