Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Duţu, junior la Fiorentina. "Idolul meu nu este Adrian Mutu. Dacă ar fi să aleg, aş alege naţionala Italiei"

Eduard Duţu, junior la Fiorentina. "Idolul meu nu este Adrian Mutu. Dacă ar fi să aleg, aş alege naţionala Italiei"

Fotbal

Comentarii

Eduard Duţu are 18 ani şi evoluează pentru formaţia de tineret a celor de la Fiorentina, este născut la Roma din părinţi români, însă nu are de gând să evolueze pentru naţionala României pe viitor.

Eduard Duţu este unul dintre cei mai apreciaţi juniori ai celor de la Fiorentina, iar antrenorul Vincenzo Montella îi permite să se antreneze la echipa mare, alături de Franck Ribery, Kevin-Prince Boateng, Nikola Milenkovic sau Federico Chiesa

În 2017 a evoluat 90 de minute în partida amicală disputată de naţionala U17 a României, în meciul pierdut cu formaţia similară a Belgiei, scor 0-2, însă nu are de gând să evolueze pentru tricolori, dacă va fi chemat în"Squadra Azurra".

"Experienţa de la Fiorentina este  una pozitivă, chiar dacă am trăit o experienţă importantă la echipele de juniori ale celor de Lazio. Florenţa îmi place foarte mult, mai ales Podul Vechi. Adrian Mutu nu este modelul meu, deoarece jucăm posturi diferite. Întotdeauna mi-a plăcut Alessandro Nesta, dar acum încerc să mă inspir de la Sergio Ramos, cel care mă impresionează întotdeauna cu personalitatea lui. Primul care m-a lovit la antrenamente a fost Castrovilli, este tânăr şi arată calitate, dar cel care ne dă întotdeauna sfaturi este Franck Ribery. Ador să joc tenis şi padel. Ador genul rap şi muzica italiană. Dacă mi se va ivi oczia, voi alege naţional Italiei, pentru că m-am născut la Roma şi mă simt italian, chiar dacă părinţii mei sunt români. Visul meu în următorii cinci ani este să joc în Serie A", a declarat Duţu, pentru firenzeviola.it.

Afla mai multe despre: fotbalfiorentinadutu 

viewscnt
Articole similare