Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Novak, anunţul momentului! Când va putea juca FCSB pe stadionul Arcul de Triumf | EXCLUSIV

Eduard Novak, anunţul momentului! Când va putea juca FCSB pe stadionul Arcul de Triumf | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va putea juca pe stadionul Arcul de Triumf peste o lună de zile. Eduard Novak, Ministrul Sportului, a anunţat că se aşteaptă obţinerea tuturor semnăturilor pentru a putea da spre închiriere arena. Federaţia Română de Fotbal deja a primit acceptul de a desfăşura activităţi pe noul stadion.

Eduard Novak, anunţul momentului! Când va putea juca FCSB pe stadionul Arcul de Triumf | EXCLUSIV

Într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, Eduard Novak, Ministrul Sportului din România, a anunţat că arena de la Arcul de Triumf va putea fi dată spre închiriere în maximum o lună de zile, după ce se finalizează procesul de strângere a tuturor semnnăturilor necesare.

Astfel, FCSB şi alte echipe din Liga 1 vor putea intra pe noua arenă, reconstruită pentru a fi bază de antrenament la EURO 2020, va fi dată spre închiriere. Eduard Novak a anunţat că există deja solicitări în acest sens, dar şi că Federaţia Română de Fotbal a primit deja acceptul pentru a utiliza stadionul.

Echipa naţională de tineret şi echipa naţională de fotbal feminin vor juca meciuri pe stadionul de la Arcul de Triumf.

"Să ştiţi că există răspuns favorabil şi Federaţia Română de Fotbal va primi această bază sportivă pentru a juca în perioada următoare, cu tineretul şi câteva meciuri cu fete.

Însă, avem aici o problemă legată de birocraţie din păcate se tot amâna, pentru a obţine semnăturile din partea unor ministere pentru Centrul Naţional Sportiv Arcul de Triumf, ca să putem într-adevăr să intrăm într-o normalitate şi să putem să închiriem.

Dar la nivel de federaţii, cum are şi protocoul Federaţia de Rugby, am făcut un protocol şi cu Federaţia Română de Fotbal ca să-şi poată să-şi desfăşoară activităţile în perioada următoare.

(n.r. - Sunt solicitări din partea cluburilor?) Sunt solictari, da, ei trebuie să aşteptpe puţin până o să avem acest CSN.

(n.r. - În cât timp va juca FCSB?) Cred că în maximum o lună, deoarece suntem spre finalizarea tuturor semnăturilor şi a înfiinţări Centrului Naţional Sportiv", a spus Eduard Novak, pentru Telekom Sport.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: eduard novakfcsbarcul de triumfstadion 

viewscnt
Articole similare