Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduardo Camavinga şi-a schimbat agentul. Mutarea care îl poate apropia de un super transfer

Eduardo Camavinga şi-a schimbat agentul. Mutarea care îl poate apropia de un super transfer
Comentarii

Potrivit presei internaţionale, Eduardo Camavinga a semnat cu impresarul Jonathan Barnett.

Cotidianul AS remarcă schimbarea care s-a produs de câteva zile în anturajul lui Eduardo Camavinga. Talentatul mijlocaş francez şi-a anunţat apropiaţii că are un nou agent: Jonathan Barnett.

Este vorba despre acelaşi impresar pe care îl are şi Gareth Bale, iar spaniolii remarcă apropierea dintre influentul agent FIFA şi Florentino Perez. Semn că Eduardo Camavinga s-ar apropia tot mai mult de un transfer pe Santiago Bernabeu.

La 17 ani, 9 luni şi 29 de zile, Eduardo Camavinga a devenit cel mai tânăr internaţional francez din ultimul secol, după ce a evoluat în victoria cu 4-2 obţinută de campioana mondială în faţa Croaţiei, în Liga Naţiunilor, într-un meci arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

Născut în Angola din părinţi congolezi, Camavinga a ajuns în Franţa la vârsta de doi ani, împreună cu familia sa, formându-se ca jucător la clubul Rennes, sub culorile căruia a şi debutat în Ligue 1. El se află acum în vizorul granzilor fotbalului european, în frunte cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: eduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare