Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Educaţia pariorilor este vitală în pariurile sportive

Educaţia pariorilor este vitală în pariurile sportive

Pariuri sportive

Comentarii

Dacă atunci când aţi citit cuvântul “educaţie” asociat cu “pariurile sportive” aţi avut un gest de neîncredere sau chiar de respingere vă invit să mai reflectaţi un pic la acest lucru citind ceea ce urmează.

Vă spun din experienţă proprie că e extrem de importantă educaţia parioristică, are o la fel de mare greutate ca în orice alt domeniu al vieţii în care ne dorim să avem succes.

De aceea, pe site-ul Legalbet.ro punem accent în mod primordial pe acest aspect, pentru că înainte de a paria, trebuie să învăţăm cu asiduitate despre pariurile sportive.

Înainte de a pune banii pe un bilet, mergi un timp la “şcoala pariorilor’, o găseşti tot pe site. Nu e de ajuns că ai auzit de Messi, Ronaldo sau Rafa Nadal şi că i-ai văzut jucând în câteva meciuri. Nu e de ajuns că ţi-au spus prietenii că au jucat la pariuri sportive şi poate că au şi câştigat.

Expertiza în pariuri se câştigă citind, studiind, testând strategii de pariere cu sume mici, urmărind sute de meciuri din competiţiile de care eşti pasionat şi pe care vrei.

Nu juca ceea ce nu ştii, specializează-te doar pe un campionat de fotbal sau două, pentru ca energia ta să nu se disipeze către competiţii despre care nu cunoşti prea multe lucruri, iar analizele meciurilor tale să poată fi complete, fără fisură.

Învaţă despre opţiunile de pariere, despre cote şi valoarea lor, informează-te despre casele de pariuri, despre ofertele lor, despre felul în care comunică cu pariorii, despre problemele care pot apărea atunci când vrei să îţi retragi câştigurile.

Ai răbdare, fii responsabil, disciplinat, dă importanţa cuvenită managementului banilor, stabileşte-ţi “banca” lunară şi nu te abate cu niciun chip de la ea, indiferent dacă lucrurile merg mai bine sau mai puţin bine în acea perioadă.

Respectând aceste principii, controlezi mult mai bine pariurile pe care le joci şi depinzi mult mai puţin de acel hazard care este prezent, vrem - nu vrem, şi în pariurile sportive.

Ştiu că eşti tânăr şi că nu ai răbdare, că probabil ţi se pare o corvoadă să te auto-educi şi în domeniul pariurilor sportive, că ai poate impresia că le ştii pe toate, că vrei să obţii câştiguri colosale astăzi, acum, aici, că e foarte dificil să fii riguros şi să urmareşti profitul pe termen lung.

Dar pariurile sportive sunt despre educaţie şi este neapărat necesar să îi dai importanţa cuvenită dacă vrei să faci din pasiunea pentru sport o pasiune profitabilă.

Afla mai multe despre: pariuri sportive 

viewscnt
Articole similare