Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a explicat de ce a ales să plece de la Gaz Metan: ”Nu s-a adus un antrenor de play-out”

Edward Iordănescu a explicat de ce a ales să plece de la Gaz Metan: ”Nu s-a adus un antrenor de play-out”

Fotbal

Comentarii

Edward Iordănescu este nemulţumit de cum merg lucrurile la Gaz Metan Mediaş şi este decis să pună capăt înţelegerii în pauza generată de ”dubla” naţionalei Româiei, cu Insulele Feroe şi Norvegia.

”Nu s-a adus un antrenor de play-out la Mediaş, s-a adus un antrenor de play-off, care nu antrenase în play-out până a venit la Mediaş. Nu mai vrea să antreneze în play-out, vrea în play-off.

În momentul de faţă mi s-a spus că nu sunt bani. Înseamnă că ceea ce mi s-a propus şi priomis nu mai e valabil. Şi atunci eu ce vin să fac? Vin şi spun ok, atunci nu mai vrem performanţă, nu mai vrem play-off.

Eu sunt omul care stă aici 24 din 24, mai mult decât paznicii. Şi paznicii se mai schimbă la stadion, au ture. Eu nu am ture, eu sunt constant aici.

Antrenorul meu de portari face meniurile, face gramajele, face de toate la mâncare. Preparatorul meu se duce face necesarul cu stafful medical de medicamentaţie, de vitaminizare, se asigură ca ia în gură fiecare jucător pastilele. Celălalt secund al meu are sarcini să se ocupe cu terenul, să fie tuşat”, a spus Edward Iordănescu la o conferinţă de presă.

Gaz Metan Mediaş ocupă locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 18 puncte, după ce s-au scurs zece etape din sezonul regulat. Echipa pregătită de Edward Iordănescu se află la doar trei puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: edward iordănescugaz metan medias,  

viewscnt
Articole similare