Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a explicat de ce FCSB a ales să joace la Buzău: ”Încercăm să scoatem ceva bun din toată această nefericire”

 Edward Iordănescu a explicat de ce FCSB a ales să joace la Buzău: ”Încercăm să scoatem ceva bun din toată această nefericire”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu din liga a doua, într-un meci amical.

La finalul partidei antrenorul Edward Iordănescu a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi, dar a comentat şi mutarea formaţiei sale de pe Arena Naţională.

FCSB va disputa următoarele meciuri de pe teren propriu pe stadionul Gloria, din Buzău:

”M-au interesat câteva amănunte. În primul rând, să fie confortabil şi pentru echipă, pentru băieţi, să se simtă confortabil cu locul. Încercăm să scoatem ceva bun din toată această nefericire, pentru că nu e uşor să fii nevoit să joci meciurile de acasă în deplasare.

Apoi, m-a interesat ca suprafaţa să fie una bună, pentru că suntem o echipă care încearcă să creeze o anumită identitate de joc, bazându-se foarte mult pe posesie şi pe circulaţia balonului, şi pentru asta e nevoie de calitate.

Buzău este un oraş cu foarte mulţi suporteri care iubesc această echipă şi cu această ocazie fac apel la ei, ca să vină alături de noi şi să ne susţină, pentru că avem nevoie.” a mărturisit Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare