Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a explicat de ce l-a lăsat în tribune pe Ioniţă: "N-am fost mulţumit"

Edward Iordănescu a explicat de ce l-a lăsat în tribune pe Ioniţă: "N-am fost mulţumit"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a încurcat în prima etapă din noul sezon al Ligii I şi a remizat, scor 1-1, cu FC Botoşani. Alexandru Ioniţă n-a fost păstrat în lot pentru acest meci şi a urmărit partida din tribunele stadionului. Antrenorul campioanei României a explicat, apoi, pentru Telekom Sport de ce n-a contat pe Ioniţă în meciul cu moldovenii.

"Ne-am propus să începem foarte bine. Am vrut să marcăm cât mai repede pentru a duce jocul într-o direcţie care să ne convină. Sunt supărat că nu am intrat bine în repriza a doua. Eu le-am transmis la pauză anumite mesaje şi am spus că jocul nu e încheiat, că trebuie să marcăm al doilea gol. Nu trebuie să ne fugă mintea la Malmo, aveam de pus trei puncte în clasament.

După meciul cu Craiova, am spus că pe Ioniţă îl aştept să vină bine din punct de vedere fizic. Este adevărat, n-am fost mulţumit că a venit cu câteva kilograme în plus şi a suferit foarte mult în perioada de pregătire. A tras de el, îşi doreşte foarte mult, dar o să-l introduc atunci când o să consider eu că e apt fizic. Mental, eu îl încurajez, pentru că este un jucător alături de care am lucrat şi alături de care am avut satisfacţii" , a declarat antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: ionitacfr clujfc botosaniliga 1edward iordanescu 

viewscnt
Articole similare