Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a lămurit zvonurile despre plecarea sa la Craiova. Mesajul postat de antrenorul Gazului

Edward Iordănescu a lămurit zvonurile despre plecarea sa la Craiova. Mesajul postat de antrenorul Gazului
Comentarii

Universitatea Craiova a rămas fără Victor Piţurcă, astfel că oficialii oltenilor sunt acum în căutarea unui nou antrenor pentru partea a doua a sezonului.

Principalul favorit al finanţatorului Mihai Rotaru a fost Edward Iordănescu, însă antrenorul celor de la Gaz Metan n-a fost lăsat să plece de oficialii medieşeni. În aceste condiţii, Universitatea Craiova ar fi trebuit să achite clauza de reziliere a lui Edward Iordănescu, în valoare de 200 de mii de euro, dar Mihai Rotaru a renunţat, după ce nu a ajuns la o înţelegere cu şefii Gazului.

În urma acestor discuţii, antrenorul medieşenilor a ţinut să lămurească situaţia printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

"Salut. Cred ca e momentul sa clarific niste lucruri:

1. Sunt legat contractual, dar si sentimental de Gaz Metan si de Medias. Sunt dator moral baietilor sa duc la capat munca si lupta alaturi de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut in noi si ne-au sustinut joc de joc, sunt dator conducerii care de cand am venit mi-a dat putere de decizie totala si neconditionata la nivelul echipei. In concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor roman cred ca si-ar dori ca intr-o zi sa aiba posibilitatea sa antreneze Craiova, iar eu nu fac exceptie !! Cred ca la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal il reprezinta publicul si iubirea lui extrema pt echipa si culori. Am fost in mai multe momente ca si adv al Craiovei si am trait un sentiment unic. Nici nu imi pot imagina ce ar insemna sa reprezint culorile Craiovei....Un titlu cu Craiova inseamna ca ti-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate intr-o zi....

3. Intre mine si patronul M Rotaru exista o relatie deja lunga de amicitie si deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat si cu o dragoste imensa si neconditionata pt echipa. Vreau sa-i multumesc pt interesul profesional aratat de-a lungul timpului si sa-i urez bafta , mai putin pe 31 ian!!!"
, a fost mesajul postat de Edward Iordănescu pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare