Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordanescu acuză probleme serioase de efectiv înaintea confruntării cu Dunărea Călăraşi. ”În vară transferăm 15 jucători”

Edward Iordanescu acuză probleme serioase de efectiv înaintea confruntării cu Dunărea Călăraşi. ”În vară transferăm 15 jucători”

Fotbal

Comentarii

Accidentările se leagă precum un blestem de Gaz Metan, se plânge Edward Iordănescu. Antrenorul de 40 de ani susţine că de când a semnat cu Mediaşul nu a putut alinia niciodată primul ”11” pe care şi l-ar fi dorit din cauza problemelor de efectiv.

”Parca este un blestem care persistă şi sper să scăpăm de acest lucru cât mai repede. Nu am reuşit de când am venit să aliniez un prim ”11” aşa cum mi-aş fi dorit, în sensul în care nu că sunt titulari şi rezerve, nu există în terminologia mea aşa ceva, însă în sensul în care să am de unde să aleg efectiv.

Am făcut improvizaţii peste improvizaţii, le-aţi văzut şi dumneavoastră, am inventat fundaşi centrali, am inventat fundaşi laterali, am inventat poziţii. În momentul de faţă sunt zone descoperite, la mijlocaşii centrali, Boubacar este suspendat, Pedro Mendez are probleme medicale, nu avem soluţii de rezervă. Am transferat, dar am şi pierdut, a plecat Iulica care aţi văzut că a făcut un joc bun şi a marcat, a fost capitanul nostru de echipă la meciul de la Botoşani”, a spus Edi Iordănescu la o conferinţă de presă.

Suntem 18 jucători mari şi laţi cu tot cu ce avem de la academie, adică chiar nu ne este foarte uşor şi aici includ şi cei doi nou veniţi, fără ei probabil că nu puteam să avem 18 jucători pentru jocul următor.

Sunt doi jucători pe care mizăm, dar eu mă bucur nu doar că am transferat doi jucători cu valoare, unul, internaţional macedonean, celălalt, cu experienţă foarte bună la nivel ridicat în România, dar am transferat doi jucători pe care ne bazăm şi pentru sezonul următor. Pentru că asta este durerea pe care o am cea mai mare, e foarte greu în momentul de faţă să lucrez cu 16-17 jucători la final de contract şi apelul meu este în continuare unul solid. În sensul în care lucrurile care mi s-au promis atunci când mi s-a prezentat acest proiect aştept să se întâmple şi mă refer la ieşirea din situaţia asta financiară delicată care ne blochează un pic activitatea”, a spus Edward Iordănescu.

Antrenorul Gazului anunţă transferuri masive din vară: ”Dacă în vară când vacanţa, din ce anticipăm noi uitându-ne pe calendar, va fi de maxim o săptămână, iar căutăm jucători, căutăm să aducem 15 jucători şi mai vin şi pe parcurs, nu îi avem în pregătire, nu uniformizăm lotul, nu uniformizăm pregătirea, vom pleca cu stângul şi în sezonul următor. Eu nu am venit pentru play-out, eu nu sunt antrenor de play-out, nu am antrenat în play-out, înghit în sec în momentul de faţă că voi fi în play-out cu echipa, dar mi-am asumat acest risc, însă la anul nu există această opţiune pentru mine:  play-out, există doar play-off şi îmi doresc să fiu în play-off cu Gaz Metan.”

Gaz Metan Mediaş primeşte, sâmbătă, de la ora 13.00, vizita formaţiei Dunărea Călăraşi, în ultima confruntare din sezonul regulat al Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit la Telekom Sport 1.

Cele două formaţii ocupă poziţii în jumătatea inferioară a clasamentului şi se vor reîntâlni în confruntările din play-out.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediasedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare