Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu: ”Avem al patrulea cel mai mic buget din Liga 1. Au trecut 24 de etape şi nu am căzut sub locul 6!”

Edward Iordănescu: ”Avem al patrulea cel mai mic buget din Liga 1. Au trecut 24 de etape şi nu am căzut sub locul 6!”
Comentarii

CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. În acest meci, Ţucudean a revenit la un joc oficial după o pauză lungă cauzată de problemele la inimă.

Edward Iordănescu şi Dan Petrescu s-au anulat reciproc în partida dintre Gaz Metan şi CFR Cluj. Campioana a fost echipa mai periculoasă în acest meci, un detaliu pe care l-a recunoscut cu fair play la final şi Edward Iordănescu. El a subliniat însă şi lucrurile bune reuşite de echipa sa în acest meci, în special pe partea defensivă:

”Am jucat contra celei mai valoroase echipe din competiţie. Mi se pare echipa cea mai completă, o echipă tăbăcită, care ştie să speculeze orice greşeală, ba chiar să provoace adversarul să greşească. Am avut puţină teamă de acest meci, mai ales că CFR a învins FCSB fără să aibă prea mari probleme. Am căutat să schimbăm structura de joc, ne-am asumat mai puţine lucruri ofensiv pentru că ştiam ce mijloace foloseşte CFR-ul. Am vrut să combatem şi să câştigăm mingea a doua, să-i surprindem. Defensiv ne-a ieşit, chiar dacă am puterea să recunosc că CFR Cluj a avut mai multe situaţii de gol decât noi” a declarat Edward Iordănescu la final.

”Noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Prima condiţie este ca noi să câştigăm punctele noastre şi putem fi acolo. Sunt 24 de etape şi nu am căzut niciodată sub locul 6. Au fost perioade foarte grele. I-am pierdut pe Creţu, pe Olaru, Cristea...Aurelio este accidentat. Am făcut un lot din mers, cu jucători abia veniţi, care trebuie integraţi. Avem 37 de puncte în condiţiile în care anii trecuţi cu acest număr de puncte s-a intrat în playoff. Avem al patrulea cel mai mic buget din Liga 1. Am pierdut fotbalişti în plin campionat şi nu e uşor să reintegrezi jucătorii noi, aduşi din mers” a mai adăugat tehnicianul echipei medieşene la finalul meciului terminat la egalitate cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare