Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu, declaraţie enigmatică după titlul câştigat cu CFR: ”Nu vreau să umbresc performanţa. Sunt mândru că am antrenat această echipă!”

Edward Iordănescu, declaraţie enigmatică după titlul câştigat cu CFR: ”Nu vreau să umbresc performanţa. Sunt mândru că am antrenat această echipă!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, şi a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

Edward Iordănescu, omul care a adus titlul în Gruia ca antrenor şi în acest an, a declarat imediat după meci: „E un moment unic. Nu a fost uşor. Dar pentru asta am venit. Când am luat echipa era într-o anumită situaţia şi uite că am reuşit. Nu a fost un drum lin, a fost o provocare deosebită pentru mine în 8 luni am reuşit 3 trofee. Un parcurs excelent. Sunt momente unice, este un titlu pentru oraş, pentru suporteri. Mă bucur. Personal dedic acest moment familie mele şi mulţumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat. A fost greu” a mărturisit tehnicianul clujenilor.

”Lumea mi-a zis că în ce mă bag, că e o echipă la final de drum etc. Au fost critici şi pe parcurs, am încercat mereu să mă uit în altă direcţie. Lumea uită uşor, în general, uită în ce moment vii, aşteaptă continuitate etc. La toate echipele la care am fost mi-am îndeplinit obiectivele, ba chiar le-am depăşit. Am venit într-un moment greu. Zilele următoare vom înţelege şi mai bine. Acum e multă epuizare. Nu aş vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează, vreau să savurez momentul”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul care a adus titlul în Gruia.

La conferinţa de presă de după meci, Edward Iordănescu a adâncit engimaticul mesaj: ”Sunt mandru ca am antrenat această echipă. Sunt fericit, a fost o onoare pentru că sunt baieţi cu performanţe si cu caracter”

”Putem interpreta declaraţia lui, bineînţeles” a declarat Cristi Balaj în studioul Telekom Sport, la emisiunea Sport Report. CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.
 

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare