Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu, deranjat de întârzierile salariale: ”E un lucru care mă supără un pic pentru că simt o tenisune în cadrul grupului”

Edward Iordănescu, deranjat de întârzierile salariale: ”E un lucru care mă supără un pic pentru că simt o tenisune în cadrul grupului”

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu se va deplasa, luni, la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Partiva fi ÎN DIRECT la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

”Noi trebuie să continuăm lucrurile bune pe care le-am produs. E un eveniment în ceea ce înseamnă istoria clubului, cu 4 victorii consecutive în Liga 1 şi mi-aş dori să pastrăm această linie”, a spus Edward Iordănescu.

Antrenor recunoaşte că sunt întârzieri financiare la echipă, dar spune că cei din conducearea clubului fac eforturi susţinute pentru a achita datoriile.

”Sunt nişte datorii acumulate către băieţi. Ştiu că se fac nişte eforturi şi nu încerc să acuz pe nimeni. Ştiu că se fac eforturi pentru a se regla, dar eu sunt cu echipa zi de zi, sunt peste 50 la sută de jucători străini, sunt departe de famile, de casă şi nu e uşor când se strâng aceste datorii, oricât îşi doresc ei să rămână conectaţi 100%. E un lucru care mă supără un pic pentru că simt o tenisune în cadrul grupului şi chiar dacă băieţii au arătat mult devotament şi caracter, s-au pregătit 100%, dar îi văd şi îi sunt, suntem de 3 luni împreună şi nu e liniştea pe care eu mi-aş fi dorit-o şi entuziasmul pe care mi l-aş fi dorit în jurul căruia să construim rezultate bune”, a mai spus Iordănescu.

Afla mai multe despre: astra giurgiuedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare