Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu, despre singurul lucru pozitiv din perioada de izolare: "Am speculat acest moment!"

Edward Iordănescu, despre singurul lucru pozitiv din perioada de izolare: "Am speculat acest moment!"
Comentarii

Antrenorul revelaţiei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a dezvăluit pentru Telekom Sport, care este singurul lucru plăcut în aceasta perioadă de izolare, departe de fotbal.

Iordănescu Jr mărturiseşte că a reuşit să speculeze momentul de pauză din fotbalul intern şi a reuşit astfel să petreacă mai mult timp alături de familia sa: "În plan personal e o perioadă....singurul lucru pozitiv, o perioadă când am stat mai aproape de familie, copii, fraţi, de cei care sunt destul de departe. Eu am fost singur şi la Mediaş, peste tot. Este foarte departe mereu, ştii cum e viaţa de antrenor, stai cu bagajele făcute tot timpul, este departe mereu, nu ai sărbători, stai departe de familie când ar trebui să stai aproape, am încercat să speculez momentul şi să fiu mai aproape de familie, să-mi recalibrez priorităţile, valorile, pentru că atunci când eşti antrenor, pierzi noţiunea timpului" ne-a declarat Edward Iordănescu în exclusivitate.

Numit în iarna lui 2019 la Mediaş, Edward Iordănescu a câştigat 18 din cele 42 de meciuri disputate pe banca tehnică a ardelenilor. În alte 12 a terminat la egalitate. În 42 de partide, Gaz Metan a încasat 43 de goluri, dar a marcat 54. O medie excelentă, pentru o formaţie fără pretenţii de cupe europene.

Afla mai multe despre: edward iordănescu, , gaz metan medias 

viewscnt
Articole similare