Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu după debutul la FCSB: ”Timpul este inamicul nostru. Avem mult de muncă!”

Edward Iordănescu după debutul la FCSB: ”Timpul este inamicul nostru. Avem mult de muncă!”

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a debutat la FCSB cu o remiză, 1-1 în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VI-a a Ligii I. A fost primul meci pentru antrenorul Edward Iordănescu la conducerea tehnică a FCSB.

Pentru FCSB a marcat Fl. Tănase, în minutul 58, iar pentru Sepsi a punctat Aganovici '36. În minutul 67, Vlad a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mitrea. Lovitura a fost acordată după un fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun.

La finalul partidei, Edward Iordănescu a explicat: "Primele concluzii arată că avem mult de muncă. Cu răbdare, trebuie să ducem echipa unde îmi doresc, că e departe tare. Dezavantajul este că suntem în plină competiţie. Am făcut un joc bun, portarul a fost decisiv la penalti. Prima repriză am avut iniţiativă, am încercat, în partea a doua ne-am împărţit momentele. Am pierdut un jucător bun, pe Moruţan, aştept să vedem ce se întâmplă, mai am nevoie de doi jucători. Timpul este inamicul nostru. Eu nu mă pot opune plecării unui jucător, dar e greu când se întâmplă în timpul campionatului. Nu putem transforma o echipă de pe o zi pe alta, nici de pe o săptămână pe alta" a mărturisit noul tehnician al formaţiei FCSB.

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare