Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu, făcut "praf" de Gigi Becali: "Şi dacă rămân fără antrenor deloc, tot nu vine la FCSB"

Edward Iordănescu, făcut "praf" de Gigi Becali: "Şi dacă rămân fără antrenor deloc, tot nu vine la FCSB"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat în trecut să îl aducă pe Edward Iordănescu antrenor principal la FCSB, însă patronul "roş-albaştrilor" l-a şters definitiv de pe listă pe fiul lui Anghel Iordănescu.

Edward Iordănescu a lucrat în trecut cu Becali, fiind secund şi chiar şi interimar la FCSB, iar recent Becali a încercat să îl aducă pe fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaş la FCSB, însă acesta a refuzat. 

După ce Iordănescu junior a dezvăluit că a cerut putere deplină atunci când a fost vorba să preia FCSB, Gigi Becali a avut o reacţie explozivă la adresa antrenorului. 

"Pe urmă Edi, care învaţă el pe lume cum trebuie să fie eficientă şi că nu este telecomandă. Lasă că stă fără telecomandă. El nu a antrenat decât Gaz Metan şi două săptămâni de CFR şi vorbeşte de alţii.

Ai antrenat doar la CFR două săptămâni şi odată la Gaz Metan. Ce să faci? Ne dai lecţii nouă? În primul rând că nici nu îl vrea nimeni. Şi dacă rămân fără antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua", a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport

Edward Iordănescu se poate întoarce la Gaz Metan Mediaş

O mutare surprinzătoare se prefigurează în rândul unei echipe din play-off-ul Ligii 1. Edward Iordănescu ar putea reveni la Gaz Metan, la câteva luni de la plecare, iar vărul său, Valentin Iordănescu, ar urma să fie instalat preşedinte. Totul depinde de ieşirea din insolvenţă a clubului. Mai multe detalii AICI. 

Afla mai multe despre: gigi becaliedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare