Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu îşi asumă problemele ofensive ale campioanei: "E vina mea şi trebuie să găsesc soluţiile ca să marcăm"

Edward Iordănescu îşi asumă problemele ofensive ale campioanei: "E vina mea şi trebuie să găsesc soluţiile ca să marcăm"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat în deplasare împotriva celor de la Gaz Metan cu scor 0-1. Edi Iordănescu este bucuros pentru prestaţia echipei sale, însă ar vrea să marcheze mai multe goluri.

Edward Iordănescu îşi asumă faptul că CFR Cluj nu dă mai multe goluri

Gruparea din Gruia a învins-o pe Gaz Metan în deplasare cu scor 0-1. La finalul partidei antrenorul celor de la CFR Cluj a vorbit despre echipa sa care a făcut un meci foarte bun. Edward Iordănescu a mai vorbit şi despre faptul că şi-ar dori ca gruparea clujeană să marcheze mai mult, iar că de acest lucru este responsabil, însă, a fost foarte mulţumit de terenul celor de la Mediaş şi a mai spus că terenul de acasă nu este foarte favorabil pentru ei.

"Echipa a făcut un joc foarte bun, în special în prima repriză, un joc total, am adus foarte multe mingi la careu, am finalizat foarte multe dintre ele, dar nu le-am finalizat cum trebuie. Îmi asum şi treaba asta, e vina mea şi trebuie să găsesc soluţiile ca să marcăm şi să ne facem jocul în favoarea noastră", a declarat Edward Iordănescu.

"E bine că am creat, că am construit şi e bine că am marcat. Cu emoţii, dar am marcat. Nu am primit gol şi am pus trei puncte extrem de importante, într-o deplasare extrem de grea şi într-un moment greu pentru noi.", a mai spus Iordănescu.

"Aici ne-a avantajat şi terenul. Terenul, din păcate, mai bun...acasă este un inamic pentru noi.", a adăugat antrenorul celor de la CFR, despre terenul celor de la Gaz Metan.

CFR Cluj este pe locul 2 la egalitate de puncte cu FCSB, 51, după 24 de partide jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: edward iordanescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare