Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu îşi asumă semieşecul cu Chindia: ”Responsabilitatea rezultatului este a mea”. Ce spune despre greşeala lui Larie de la gol

Edward Iordănescu îşi asumă semieşecul cu Chindia: ”Responsabilitatea rezultatului este a mea”. Ce spune despre greşeala lui Larie de la gol

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipe Chindia Târgovişte, în etapa a XIV-a a Ligii 1.

La finalul partidei, antrenorul medieşenilor a susşinut că responsabilitatea rezultatului îi aparţine lui.

”Frustrant este, dar important este să analizăm de ce am primit acest gol, pentru că din punctul meu de vedere meritam să câştigăm jocul.

Am avut ocaziile mai mari, am avut bară, am avut situaţii multe, am avut şi această situaţie pe final, când puteam să câştigăm. Chindia, exceptând golul, a avut o ocazie importantă, este adevărat, în repriza a doua, dar jocul a fost controlat de noi. E vorba de responsabilitate când primeşti gol din fază fixă.

Spre deosebire de jocul cu Dinamo, azi am fost la meci, nu eu, echipa întreagă, pentru că atunci n-am lipsit doar eu, a lipsit şi întreaga echipă de la meciul cu Dinamo. Se pare că au înţeles ce trebuia să schimbăm, pentru că astăzi echipa a răspuns bine, am avut ritm de joc, a fost un joc cu intensitate, cu adversitate, am creat, am controlat, am marcat, păcat că am lăsat din mână două puncte acum, pe final”, a spus Edward Iordănescu la finalul meciului.

Larie şi-a cerut scuze la finalul confruntării pentru că i-a permis lui Piţian să macheze de lângă el, însă antrenorul echipei din Mediaşi i-a luat apărarea şi şi-a asumat responsabilitatea pentru rezultat.

”Larie este un jucător extrem de important pentru noi, un jucător valoros, un jucător care ne-a ajutat în foarte multe momente. La fotbal nu se cere scuze, la fotbal trebuie să-ţi analizezi greşeala şi să o eviţi data viitoare. Responsabilitatea rezultatului este întotdeauna a mea, responsabilitatea luptei, a atitudinii este întotdeauna a lor”, a mai spus Iordănescu.

Cât despre avertismentul primit din partea arbitrului: "La galben a fost o confuzie. Am întrebat de ce am luat galben şi cineva de pe margine a împins o sticlă în teren, nu ştiu dacă la nervi sau voluntar, a făcut-o cu intenţie şi noul regulament spune că eu sunt cel care conduc banca şi ar fi trebuit să spun cine a dat-o în teren. Nici n-am văzut că a fost această întrebare. Este regulamentul şi eu nu condamn arbitrajul, şi-au făcut treaba, dar probabil că dacă mă întrebau, atunci puteam să spun de fapt acelaşi lucru ce s-a şi întâmplat, că nu ştiu şi tot primeam galben. Eu sunt vinovat când face şi altcineva de pe bancă o greşeală".

Afla mai multe despre: iordanescu 

viewscnt
Articole similare