Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu la un pas să-l transfere pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1! Au fost demarate negocierile

Edward Iordănescu la un pas să-l transfere pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1! Au fost demarate negocierile

Astra Giurgiu

Comentarii

Surse din anturajul clubului medieşean au dezvăluit că la Gaz Metan este aşteptat să sosească mijlocaşul defensiv al Astrei Giurgiu, Filip Mrzljak, care devine liber de contract.

Deşi curtat la un moment dat şi de CSU Craiova, jucătorul croat e tentat mai degrabă să lucreze din nou cu antrenorul Edward Iordănescu, cu care a colaborat la Giurgiu în sezonul 2017-2018, scrie Gazeta.

Acesta n-a fost prezent la primul antrenament al Astrei s-a desfăşurat astăzi sub comanda secunzilor Cătălin Munteanu şi Ionuţ Bosneag.

Lotul prezent la reunire: Lazar, Nedelcovici, Silveanu, Butean, Crişan, Bejan, Dima, Pires, Moise, V. Gheorghe, Roşu, Biceanu, Culda, Chiriac, Balaure, Dr. Gheorghe, Şerban, Llullaku, Alibec, Hambo, Găvîrliţă.

Programul echipei va cuprinde un turneu în Slovenia, începînd cu 21 iunie. Programul meciurilor amicale din cantonamentul de la Rogla cuprinde meciuri cu Rotor Volvograd (24 iunie), Ural (26),  Cukaricki (29) şi Slaven Belupo  (2 iulie).

 

Afla mai multe despre: mrzljak 

viewscnt
Articole similare