Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu, lăudat în Italia după ce a umilit FCSB. Cuvintele excepţionale spuse despre antrenorul de la Gaz Metan

Edward Iordănescu, lăudat în Italia după ce a umilit FCSB. Cuvintele excepţionale spuse despre antrenorul de la Gaz Metan galerie foto

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş, chiar dacă a început campionatul cu o remiza cu nou-promovat Chindia Târgovişte, a revenit şi este la doar două puncte în spatele campioanei en-titre şi a liderului actual, CFR Cluj, iar mare parte din această formă i se datorează antrenorului Edward Iordănescu.

În ultima etapă, Gaz Metan a învins FCSB, scor 4-0, şi, datorită şi victoriei obţinute de Dinamo, a trimis vicecampioana pe ultimul loc din Liga 1. Un jucător al Gazului a vorbit în presa din Italia şi l-a lăudat pe Iordănescu: "Este grozav, o persoană foarte bună. Din punct de vedere tactic este foarte talentat", a declarat Roberto Romeo pentru Europa Calcio. 

Mijlocaşul italian de la Mediaş a dezvăluit că nu consideră echipa sa o surpriză în Liga 1, pentru că antrenorul Iordănescu vorbeşte tot timpul despre playoff-ul ca obiectiv. Totodată, el a analizat şi nivelul din Liga 1: "Campionatul este în creştere, mai ales datorită performanţei României de la Campionatul European sub 21 de ani". 

Romeo a jucat în patru partide pentru Gaz Metan, în acest sezon, dar cele mai multe prezenţe au venit din postura de rezervă. Un jucător polivalent, italianul în vârstă de 29 de ani a ajuns la Mediaş în 2013. 

Afla mai multe despre: iordanescuroberto romeo 

viewscnt
Articole similare