Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu nu a venit la interviul de după meci, dar şi-a trimis secundul: ”E suspendat, l-a dat afară...”

Edward Iordănescu nu a venit la interviul de după meci, dar şi-a trimis secundul: ”E suspendat, l-a dat afară...”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Secundul lui Edward Iordănescu, Alexandru Radu a fost cel care a vorbit cu presa după meciul contra târgoviştenilor de la Chindia.

”E suspendat, l-a dat afară şi...”. Aşa a explicat Alexandru Radu, secundul lui Edward Iordănescu, absenţa antrenorului principal de la Gaz Metan Mediaş.

Al doilea gol al dâmboviţenilor a fost marcat din penalty, după un henţ în careul medieşenilor. La acea fază, Iordănescu a făcut scandal pe margine şi a devenit primul antrenor care a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat. Cartonaşele galbene la antrenori au fost introduse începând din acest sezon.

Edi Iordănescu nu s-a potolit şi a continuat scandalul şi la vestiare. La super flash interviul cu Neluţ Roşu, de la finalul partidei, s-a putut auzi cum antrenorul de la Gaz Metan ţipă şi strigă "ruşine", cuvinte cel mai probabil îndreptate spre brigada de arbitri.

Gazul renunţă la playoff: ”O să încercăm să evităm retrogradarea!”

Alexandru Radu, cel desemnat să vorbească la finalul meciului cu presa a explicat că Gaz Metan îşi schimbă obiectivul din mers: ”Gazul nu îşi mai propune play off-ul din momentul ăsta, o să încercăm să evităm retrogradarea pentru că din câte se pare nu putem să jucăm fotbal, asta dă dovadă arbitrajul, ne opreşte din drumul spre fotbal”.

Apoi şi-a îndreptat şi el atenţia spre arbitraj: ”Probabil că dacă azi era VAR-ul se schimba situaţia. Un penalty care din punctul meu de vedere nu a fost, s-a rupt echilibrul în minutul 83, penalty, 2-2, greu să mai revii. Trebuiau să mai fie doi eliminaţi din punctul meu de vedere, după cum aţi văzut l-a şi schimbat pe Franc, jucătorul oaspeţilor, l-a băgat şi l-a schimbat în secunda următoare pentru că bănuiesc că dacă îl mai lăsa trebuia să revină cu cartonaş roşu. Din punctul meu de vedere arbitrajul şi-a spus cuvântul în această seară” a spus Radu, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: alexandru raduedward iordănescugaz metan 

viewscnt
Articole similare