Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu reacţionează după anunţul lui Burleanu: ”Oricum am proceda vor fi compromisuri la mijloc”

Edward Iordănescu reacţionează după anunţul lui Burleanu: ”Oricum am proceda vor fi compromisuri la mijloc”

Superliga

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că federaţia şi LPF lucrează cu trei scenarii pentru reluarea meciurilor de fotbal, în datele de 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie.

Burleanu a anunţat vineri că Liga 1 s-ar putea relua cel mai târziu pe 13 iunie, şi cel mai devreme pe 27 mai: ”Mi-e greu să comentez, mi-e greu să prognozez. Sunt sigur că atât FRF, cât şi Liga Profesionistă probabil şi împreună cu AFAN lucrează şi construiesc scenarii mai pozitive şi mai puţin pozitive” a mărturisit şi Edward Iordănescu, unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului în campionatul intern.

”Ideea este că oricum am proceda vor fi compromisuri la mijloc” admite antrenorul lui Gaz Metan Mediaş. ”Important este că să nu compromitem măcar latura sportivă, cea a fair-play-ului, cea în care să câştige cine merită campionatul, Cupa şi cine merge în cupele europene echipele care merită. Acelaşi lucru aş putea să spun desopre echipele care promovează şi retrogradează. Ideea e că oricât de pozitiv aş încerca să fiu, rămân totuşi sceptic că putem să ne încadrăm în acesstă perioadă de 27, acest prim scenariu. Şi din punctul meu de vedree, al antrenorului, consider că minimum minimului ar fi undeva la 3 săptămâni, da în momentul în care ne reîncepem activitatea sportivă, până la debutul în competiţie pentru că altfel ar fi un compromis major” a mai adăugat Iordănescu Jr.

”Pentru că am spus minim minim ar fi nevoie de o săptămână de readaptare, de reintegrare, să ne regăsim reperele, tonusul, după care măcar o săptămână  la mijloc intermediar în care să putem să ridicăm toţi parametrii, să lucrăm un pic la toate componentele, atât fizic, tehnic, tactic şi mental. După care încă o săptămână în care să fiu ciclul săptămânal comeptiţional, dar orice altceva ar fi un compromis major pentru că ar fi o predispoziţie maximă  pentru accidentări, echipele ar pedala în gol, dacă pot să mă exprim aşa mai plastic.  Şui atunci clar că asta e ceea ce cred eu că am avea nevoie” a încheiat tehnicianul formaţiei medieşene, după anunţul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare