Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu regretă că a venit cu bani de acasă pentru a plăti salariile jucătorilor: ”Nu merită să faci astfel de lucruri”

Edward Iordănescu regretă că a venit cu bani de acasă pentru a plăti salariile jucătorilor: ”Nu merită să faci astfel de lucruri”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei Edi Iordănescu a vorbit despre banii aduşi la echipă şi nu s-a ferit să afirme că regretă că a împrumutat formaţia.

”Este adevărat că au fost momente când am adus bani de acasă ca să rezolv anumite lucruri. Probabiil că nu merită să faci astfel de lucruri şi trebuie să te gândeşti doar la tine. Le-am explicat că nu e de vină clubul, că nu ţine de conducere, era o chestie birocratică. Le-a intrat un salariu, iar pe data de 20 trebuie să le mai intre încă două. DIn păcate ne-am gândit la alte lucruri şi mai puţin la fotbal. Îi înţeleg din anumite puncte de vedere. Sunt alături de ei, dar săptămâna asta am greşit”, a spus Edward Iordănescu la finalul meciului cu Dinamo.

”Acum a intrat un salariu. Din punct de vedere legal ei trebuie să înţeleagă că ei sunt pasibili de suspendare, pentru că eu nu mai pot să protejez astfel de lucruri pentru că am un nume, o reputaţie, o carieră pentru care am muncit”, a mai spus antrenorul medieşenilor.

Gaz Metan Mediaş ocupă prima poziţie în clasamentul play-out-ului Ligii 1, la un singur punct în faţa celor de la Dinamo.

Afla mai multe despre: edward iordănescugaz metan medias 

viewscnt
Articole similare