Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu şi-a dat acordul să meargă la Craiova. De ce depinde mutarea şi care sunt variantele de rezervă ale oltenilor

Edward Iordănescu şi-a dat acordul să meargă la Craiova. De ce depinde mutarea şi care sunt variantele de rezervă ale oltenilor
Comentarii

Universitatea Craiova a rămas antrenor, după ce Victor Piţurcă şi-a dat demisia, săptămâna trecută, iar acum oficialii oltenilor sunt în căutarea variantei potrivite pentru banca tehnică a echipei.

Venirea lui Victor Piţurcă la Universitatea Craiova a fost o adevărată lovitură în Liga I. Fostul selecţioner a plecat, însă, repede de pe banca oltenilor şi a demisionat după doar patru luni de la instalare, astfel că şefii clubului caută acum un înlocuitor pe măsură.

Prima variantă de pe lista oficialilor Craiovei a fost Edward Iordănescu. Actualul antrenor al celor de la Gaz Metan şi-a exprimat deja dorinţa de a merge la Universitatea, însă marea problemă este că Edward Iordănescu este blocat la Mediaş de o clauză de 200 de mii de euro. Mihai Rotaru speră să se înţeleagă acum cu oficialii Gazului şi, în schimbul banilor pe care trebuie să-i plătească pentru antrenor, să trimită câţiva jucători la Mediaş.

În cazul în care nu se vor înţelege cu medieşenii, oficialii Craiovei au şi alte două variante pentru postul de antrenor: Cristiano Bergodi, care tocmai ce s-a despărţit de FC Voluntari, şi Cosmin Contra, plecat de la echipa naţională a României în urmă cu două luni.

Afla mai multe despre: edward iordanescupiturcauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare