Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Efectul Bruno Fernandes. Manchester United vrea să transfere un alt fotbalist portughez

Efectul Bruno Fernandes. Manchester United vrea să transfere un alt fotbalist portughez
Comentarii

Bruno Fernandes a ajuns la începutul acestui an la Manchester United, dar impactul rapid produs de mijlocaşul portughez i-a făcut pe şefii lui United să ia în considerare un nou transfer din Portugalia.

Pe lista "diavolilor" se află Florentino Luis, unul dintre puştii minune care au crescut în academia celor de la Benfica Lisabona. În vârstă de doar 19 ani, mijlocaşul a fost promovat la prima echipă încă de anul trecut şi a debutat şi în naţionala de tineret a Portugaliei. 

Florentino este comparat de presa din Portugalia cu Bruno Fernandes, iar fotbalistul lui United îl apreciază pe tânărul mijlocaş la închidere de la Benfica, ceea ce ar facilita trecerea lui pe Old Trafford. Un fotbalist cu abilităţi tehnice desăvârşite, Florentino s-ar putea dezvolta şi mai mult lângă compatriotul său, la United. Agresivitatea, controlul balonului şi modul de a pasa sunt alte calităţi care îl recomand pe Luis. 

  • 18 milioane de euro este cota lui Florentino Luis, potrivit transfermarkt
  • 29 de meciuri a jucat portughezul în tricoul celor de la Benfica 

Manchester United îl vede pe Luis ca un înlocuitor perfect pentru Nemanja Matic, al cărui contract expiră vara viitoare. Doar că United trebuie să se grăbească, de Luis mai sunt interesate AC Milan sau Bayer Leverkusen. 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedflorentino luis 

viewscnt
Articole similare