Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Efectul FCSB! Sergiu Buş a recunoscut cum a fost convins de Gigi Becali să semneze: "Nu mi-e frică de critici, pentru că o critică bună face cât două facultăţi"

Efectul FCSB! Sergiu Buş a recunoscut cum a fost convins de Gigi Becali să semneze: "Nu mi-e frică de critici, pentru că o critică bună face cât două facultăţi"

FCSB

Comentarii

Atacantul Sergiu Buş, care a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş, a semnat, marţi, un contract pe trei ani cu FCSB şi a fost prezentat într-o conferinţă de presă.

Sergiu Buş, noul transfer de la FCSB

"A fost foarte scurtă negocierea. Ieri, domnul Becali l-a sunat pe Bogdan (n.r. - Apostu), agentul meu. Eu aflasem tot ce vorbea domnul Becali cu Bogdan. M-am decis cu soţia cred că în zece minute. E o nouă provocare pentru mine, am fost un an la Gaz Metan, a fost un an greu, am calificat echipa în play-off, acum e încă o mare provocare pentru mine şi anume luarea campioantului. Asta îmi doresc, simt că aici e clubul care... E şi rândul FCSB-ului după atâta timp, e momentul FCSB-ului după ceva timp. Vreau să iau campioantul, sincer. Domnul Becali şi staff-ul FCSB-ului, am simţi că mă doresc, pentru un fotbalist e cel mai important să simţi că eşti dorit şi e mai mare ambiţia să demonstrezi că meriţi să fii aici. Nu mi-e frică de critici, pentru că o critică bună face cât două facultăţi", a declarat Buş. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, consideră că Buş va ajunge la echipa naţională după transferul al FCSB.

"O să fie o soluţie pentru finul, pentru Mirel, la echipa naţională, că nu văd atacant mai bun ca el la ora asta. Am uitat de Puşcaş, Puşcaş poate să-l concureze. Alibec e cel mai talentat, dar depinde de toane, iar echipa naţională nu are timp de toane", a declarat Becali, care a precizat că va transfera şi doi fundaşi centrali.

Becali a reafirmat faptul că echipa FCSB va fi antrenată de Toni Petrea, principal, Mihai Pintilii, secund, şi Thomas Neubert, preparator fizic. Cei trei vor fi prezentaţi, miercuri, jucătorilor. Fostul principal Bogdan Argeş Vintilă va fi antrenorul echipei a doua.

Sergiu Buş, 27 de ani, a mai evoluat la CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Jiu, Corona Braşov, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu şi Levski Sofia.

 

Afla mai multe despre: sergiu busfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare