Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Efectul Kubo! Salt incredibil pentru La Liga în faţa Premier League şi cum a dat Real Madrid marea lovitură

Efectul Kubo! Salt incredibil pentru La Liga în faţa Premier League şi cum a dat Real Madrid marea loviturăgalerie foto

La Liga

Comentarii

Japonezul Takefusa Kubo a mutat centrul de atenţie al japonezilor dinspre Premier League spre La Liga.

Campionatul spaniol de fotbal a devenit mult mai urmărit în Japonia decât Premier League, ceea ce reprezintă o premieră în ultimul deceniu.

Directorul birourile din Asia al La Liga, Ivan Codina, a confirmat datele statistice: ”Într-adevăr, La Liga a devenit cel mai urmărit campionat de fotbal din Japonia. Meciurile formaţiei Real Mallorca sunt la mare căutare” a explicat acesta.

La Mallorca evoluează singurul nipon din La Liga, Takefusa Kubo, fotbalist achiziţionat de Real Madrid şi împrumutat pentru un sezon în Insulele Baleare.

Prin urmare, din primele 10 meciuri ca audienţă în Japonia în acest an, opt dintre ele aparţin celor de la Real Mallorca. Cea mai mare audienţă a unui meci din acest sezon nu este oferită nici de Real Madrid - Barcelona, nici de Liverpool - Manchester United ci de confruntarea dintre Mallorca şi Villarreal, meci în care Takefusa Kubo a marcat un gol.

Situaţia este una similară în Norvegia, acolo unde partidele formaţiei Real Sociedad sunt la mare căutare. Premier League a fost detronat şi în ţara nordică, acolo unde partidele în care joacă Martin Odegaard sunt cele mai urmărite.

O dublă lovitură înregistrată de Real Madrid, care controlează acum şi piaţa din Brazilia. Cele mai urmărite meciuri din Ţara Cafelei sunt cele ale Realului, echipă care are în lot fotbalişti precum Casemiro, Rodrygo, Marcelo, Vinicius şi mai nou, Reinier. În plus, Odegaard şi Takefusa Kubo sunt doi dintre fotbaliştii care au şanse reale să revină în lotul echipei merengue din stagiunea următoare, în urma evoluţiilor lor bune de la echipele la care au fost împrumutaţi.

  • - Martin Odegaard (21 de ani) are 7 goluri şi 8 pase decisive pentru Sociedad în acest sezon. Este cotat la 45 de milioane de euro
  • - Takefusa Kubo (19 ani) are 3 goluri şi 3 pase decisive pentru Mallorca în acest sezon. Cota sa a crescut la 13 milioane de euro

Afla mai multe despre: takefusa kubo 

viewscnt
Articole similare