Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eforturile "câinilor", în zadar? "Trebuie să recunoaştem că e un lot subţire pentru ceea ce vrea Dinamo". Verdict despre Flavius Stoican

Eforturile "câinilor", în zadar? "Trebuie să recunoaştem că e un lot subţire pentru ceea ce vrea Dinamo". Verdict despre Flavius Stoican

Dinamo București

Comentarii

Fostul jucător al lui Dinamo, Dănuţ Lupu, crede că lotul lui Flavius Stoica "e subţire", dar că antrenorul e potrivit pentru situaţia actuală a echipei.

Dănuţ Lupu, după Dinamo - FCSB 0-3

Dănuţ Lupu a fost pe stadionul din "Ştefan cel Mare" şi a tras primele concluzii, după ce "câinii" au început rău anul, în Liga 1. Fostul jucător dinamovist 

"Trebuie să recunoaştem că la ora actuală între cele două echipe e o diferenţă mare, arătată şi în clasament. Cu ghinion, neghinion ştii cum e, de obicei şansa e de partea celor puternici. Trecem printr-o perioadă foarte grea, e greu când nu reuşeşti să obţii niciun rezultat favorabil şi că o ţii din înfrângere în înfrângere 

După cum aţi văzut, la 1-0 am avut două şanse, puteau să egaleze şi altfel ar fi fost meciul Şi lotul... Trebuie să recunoaştem că e un lot subţire pentru ceea ce vrea Dinamo.

Şanse sunt, se înjumătăţesc punctele, mai au timp, se pregătesc, şanse sunt şi noi sperăm şi credem până la sfârşit că vor reuşi să se salveze.

Nici Rednic nu cred că era un lucru pozitiv pentru această echipă, eu spun că această echipă momentan are nevoie de un foarte bun pedagog să vorbească în faţa jucătorilor, pentru că dacă îi luăm aşa unul câte unul, nu au un lot rău, dar spun iarăşi. Când vii după 10 înfrângeri, mereu e greu să ai un rezultat pozitiv", a declarat Dănuţ Lupu. 

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: dinamo fcsb 0-3dinamofcsbdanut lupu 

viewscnt
Articole similare