Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egal chinuit obţinut de Liverpool după un gol primit în ultimul minut de prelungire de la codaşa Brighton Albion

Egal chinuit obţinut de Liverpool după un gol primit în ultimul minut de prelungire de la codaşa Brighton Albion

Fotbal

Comentarii

De egalul celor de la Liverpool poate profita Tottenham. Echipa lui Mourinho se poate distanţa pe primul loc cu o victorie astăzi.

Aflată în coada clasamentului, Brighton nu spera la multe lucrui bune din meciul cu echipa antrenată de Jurgen Klopp. Cu toate acestea, gazdele au început bine meciul şi au avut un penalty în minutul 20. Maupay a ratat însă deschiderea de scor. Diogo Jota a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 60. Meciul se îndrepta spre o victorie logică a celor de la Liverpool, însă a venit al 3-lea minut de prelungire şi gazdele au obţinut un nou penalty. Gross a executat de această dată şi a marcat pentru un 1-1 nesparat. Singurul capitol la care Liverpool a dominat a fost cel al posesiei. În schimb cei de la Brighton au avut mai multe şuturi pe şi spre poarta adversă spre mirare.

Liverpool urcă pe primul loc cel puţin până diseară. Echipa antrenată de Klopp are 21 de puncte şi este la un singur punct peste Tottenham şi la 3 puncte peste Chelsea înaintea meciului direct dintre Tottenham şi Chelsea din seara aceasta. Liverpool şi Brighton sunt despărţite de 11 puncte în clasament după numai 10 etape. Cu toate acestea, pe teren nu s-a văzut vreo diferenţă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpoopremier league 

viewscnt
Articole similare